Nye designs

Se det nyeste innen moderne møbeldesign

Sjekk ut de rykende ferske BoConcept designs

Nyheter til hjemmet ditt

Oppdag en verden av kule, moderne produkter, nye farger, nye funksjoner og spennende materialer. Vi har valgt noen av de viktigste og mest interessante nyhetene - du kan se dem nedenfor. Gled deg over noen av høstens nyheter!

Se alle nyheter
Reno lenestol er meget god komfort innpakket i ikoniske kanter med en moderne vri. Elegant og med flotte kurver, er Reno lenestolen ikke bare vakker fra alle vinkler, det nærmest roper at du skal sette deg og slappe av.
Det er ikke så lett å avsløre, men Xtra puffen er faktisk en gjesteseng i forkledning. Fungerer som en moderne puff til hverdagsbruk, men kan enkelt transformeres til en enkeltseng ved behov. Denne minimalistiske puffen er perfekt for mindre boliger, og sørger for at du alltid er klar for overnattingsgjester.

Nye farger

Vakkert feminint og perfekt passform til et lyst, skandinavisk utseende; stoffet Dusty Rose gir et elegant og sjarmerende utseende til sofaer og lenestoler. Klar for glam? Ottawa spisestoler og bord kommer nå med messingben for et sofistikert, elegant utseende. Fleksibiliteten i Adelaide stolkonseptet sikrer et personlig uttrykk, og med to nye fargevalg, rustikk rød og vintergrønn, kan stolen garantert tilpasses dine eksakte behov.

Få et komfortabelt sted å nyte frisk luft og forvandle terrassen til et moderne oppholdsrom med Roma. Det minimalistiske designet, i materialer av høy kvalitet er utviklet for alt slags vær, og sikrer mange år med gode stunder i solen.
Unektelig vakker med sine rene linjer og strømlinjeformete utseende, vil Milan spisebordet gi en følelse av stil til enhver spisestue. De små dimensjonene gjør bordet perfekt for en intim middag for to.
Trenger du ekstra plasser? Bare trekk ut den smarte, innebygde uttrekksplaten for å gi plass til venner og familie.

2018 katalogen

Se mer nyheter og lær mer om de siste trendene

Den splitter nye katalogen er fylt med ideer og inspirasjon. Ta en titt og se mer spennende nyheter, utforsk kul interiørdesign og lære av de nyeste trendene.

Se 2018 katalogen