Nye designs

Se det nyeste innen moderne møbeldesign

Sjekk ut de rykende ferske BoConcept designs

Nyheter til hjemmet ditt

Oppdag en verden av kule, moderne produkter, nye farger, nye funksjoner og spennende materialer. Vi har valgt noen av de viktigste og mest interessante nyhetene - du kan se dem nedenfor. Gled deg over noen av høstens nyheter!

Se alle nyheter
Har du et kreativt sinn? Designer Karim Rashid har iallfall det, og han inviterer deg til å leke med, og skreddersy din Ottawa. Ottawa har et stramt utseende, men er et ekstremt fleksibelt konsept, og innbyr til å designe ditt eget rom.
Dette er sesongen. Sesongen hvor små gnister av jul dukker opp over alt. La det komme med stil med disse juleaccessories.

Nye farger

Mer kraft til deg – flere farger å velge mellom. Hva med et ekstra element av raffinement til din Imola stol eller Osaka sofa ved å ha ben i messing? Sett til et Bornholm bordnå tilgjengelig i 6 forskjellige farger og materialer, til stuen din. Og med de nye fargene og materialene i Copenhagen og Lugano oppbevaringssystemene, kan dine oppbevaringsbehov løses nøyaktig slik du ønsker, i nøyaktig din stil. 

 

I trøbbel? Skap ro mens du optimaliserer ditt rom med det runde bordet New York. Med en elegant bordplate og en minimalistisk base, gir bordet en romslig følelse, samtidig som det innbyr til et lite middagsselskap.
En bordplate eller en helt enkel duk? Plasser nydelig servise på bordet ditt og gjør det om til et funksjonelt mesterverk. Miks og match eller hold det enkelt - din stil, ditt valg!

2018 katalogen

Se mer nyheter og lær mer om de siste trendene

Den splitter nye katalogen er fylt med ideer og inspirasjon. Ta en titt og se mer spennende nyheter, utforsk kul interiørdesign og lære av de nyeste trendene.

Se 2018 katalogen

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget