Nye designs

Se det nyeste innen moderne møbeldesign

Sjekk ut de rykende ferske BoConcept designs

Nyheter til hjemmet ditt

Oppdag en verden av kule, moderne produkter, nye farger, nye funksjoner og spennende materialer. Vi har valgt noen av de viktigste og mest interessante nyhetene - du kan se dem nedenfor. Gled deg over noen av høstens nyheter!

Se alle nyheter
Vakkert fra alle vinkler og med stor komfort, er Adelaide lenestolen et elegant mesterverk. Slanke organiske linjer sikrer et lett og organisk utseende som inviterer deg til å sitte ned og nyte dansk design på sitt aller beste.
Adelaides sofabordet med sine organiske former er et opplagt valg sammen med Adelaide sofaen. Klassisk og enketl i enten lyst eller mørkt tre, er salongbordet et tidløst supplement til stuen.
Nyheter til spiseplassen

Spis på din måte

Bring fleksibilieteten inn i spisestuen din med den elegante kombinasjonen bestående av Billund bordet og Aarhus stolene. Også perfekt der hvor man har begrenset med plass, er den nye Adelaide barstolen som løfter det ikoniske Adelaide designet til nye høyder. Har du plass til et bord som virkelig taler for seg selv? Keramikk overflaten på Milano spisebordet og den store bordplaten på Vancouver bordet er naturlig og sofistikert på sitt alle beste.  

Nyheter til soverommet

Len deg mot den overdimensjonert og ekstremt komfortable Gent hodegavlen. Lukk øynene dine og gled deg over at nye oppbevaringsløsningeer som i Lugano benken, Lugano dobbelkommoden og Seattle nattbordet har gjort soverommet ditt både ryddig og stilfullt.

Få deg et sted å sitte ned for å ta på deg sokker og sko. Perfekt på soverommet eller i gangen, Lugano-benken gir både komfort og oppbevaring.
Gjem bort klærne dine med stil! Lugano dobbelkommoden i ren stil løser oppbevaringsproblemene dine samtidig som det setter prikken over i' en i soverommet ditt.

2018 katalogen

Se mer nyheter og lær mer om de siste trendene

Den splitter nye katalogen er fylt med ideer og inspirasjon. Ta en titt og se mer spennende nyheter, utforsk kul interiørdesign og lære av de nyeste trendene.

Se 2018 katalogen

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget