DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Monza

Monza bord med tilleggsplater

Størrelse
Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 21 590,00
17 272,00
Ved å kombinere tre og glass vil det sofistikerte Monza spisebordet skape inntrykk og tilføre eleganse til spisestuen din. Med den solide sokkelen vil dette rektangulære spisebordet gi det perfekte uttrykket til ditt hjem. Trenger du ekstra sitteplasser? Det er bare å trekke ut de to uttrekksplatene, og du går straks fra et bord som huser en middag for fire, til et bord som kan romme et helt middagsselskap på 12 personer.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Lengde: 190/280 cm
  Utvidet lengde: 280 cm
  Bredde: 100 cm
  Bordplate – tykkelse: 1 cm
  Høyde til bordplate: 73½ cm
  Maks vektbelastning: 50 kg
  Seter: 10-12

  Nøkkelfunksjoner

  • Med to trekk-ut tilleggsplater

  Materialer

  Bordplate: glass/stål
  Ben/base: /eikefiner/sponplate

  Overflate/finish

  Bordplate: pulver lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700B59T0319636
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Monza
 • Monza
 • Monza
 • Monza
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E