DESIGN SALG – 15 % avslag på utvalgte produkter Les mer
Monza

Monza bord

Monza

Monza bord

Ved å kombinere tre og glass vil det sofistikerte Monza spisebordet skape inntrykk og tilføre eleganse til spisestuen din. Skråstilte trebein satt sammen med den slanke bordplaten i glass tilfører letthet til bordet, og det kompletterer den skandinaviske stilen.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 16 990,00
14 441,50

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 75 cm
  Lengde: 180 cm
  Bredde: 90 cm
  Bordplate – tykkelse: 1½ cm
  Høyde til bordplate: 74 cm
  Maks vektbelastning: 50 kg
  Seter: 8

  Nøkkelfunksjoner

  • Med to trekk-ut tilleggsplater

  Materialer

  Bordplate: glass
  Ramme: stål
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Ramme: pulver lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700A58T0640036
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Herdet glass
  Bordplaten er laget av sterkt, herdet glass som er holdbart og gir et eksklusivt utseende til designen.
 • Med eller uten forlengelse?
  Glassplaten kan fås med to forlengelseplater som gjør det mulig å få opp til fjorten personer rundt bordet. Bordet har en enkel forlengelsesmekanisme, som gjør det lett for én person å forlenge bordet, og som er sterkt nok til at den ikke mister stabiliteten ved bruk av en ekstra plate. Du kan også
 • Et stykke kunst
  Glassplaten gir et lett visuelt uttrykk og sikrer en elegant og fullført stil. Stilige detaljer vises gjennom glasset og gir et skulpturelt uttrykk.
 • Midtsokkel eller bein?
  Velg sentersokkelen for plass til stoler rundt bordet og god benplass. Velg fire-beins alternativet for et vakkert design som understreker bordets lette uttrykk.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

41DEDCDF-515E-466C-839D-E706211CF4C5

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E