DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Monza

Monza bord

Størrelse
Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 16 490,00
13 192,00
Ved å kombinere tre og glass vil det sofistikerte Monza spisebordet skape inntrykk og tilføre eleganse til spisestuen din. Skråstilte trebein satt sammen med den slanke bordplaten i glass tilfører letthet til bordet, og det kompletterer den skandinaviske stilen.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 75 cm
  Lengde: 180 cm
  Bredde: 90 cm
  Bordplate – tykkelse: 1½ cm
  Høyde til bordplate: 74 cm
  Maks vektbelastning: 50 kg
  Seter: 8

  Materialer

  Bordplate: glass
  Ramme: stål
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Ramme: pulver lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700A58T0640036
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Monza
 • Monza
 • Monza
 • Monza
 • Monza
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E