Milano

Milano skjenk

Materiale
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
6 999,00

På jakt etter noe annet? Besøk en av våre butikker, og vi hjelper deg å finne akkurat det du leter etter.


124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53
Oppbevar puter, pledd, vaser eller fancy servise i de dype skuffene eller de romslig skapene på Milano skjenken. Det kan strengt tatt plasseres hvor som helst, så enten du har behov for oppbevaringsplass i stuen din eller bare å komplettere looken i spisestuen, kan du være sikker på at denne moderne skjenken gjør jobben.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 69 cm
  Bredde: 154½ cm
  Dybde: 42 cm
  Maks vektbelastning: 60 kg

  Nøkkelfunksjoner

  Antall skuffer: 2
  • Med skuffer og integrerte hyller
  • Med håndtak

  Materialer

  Base skap: eikefiner/sponplate
  Front: folie/sponplate
  Håndtak: stål
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: strukturert
  Håndtak: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700021R002CDCD
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Milano
 • Milano
 • Milano
 • Milano
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E