Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Mezzo

Mezzo puff

Mezzo

Mezzo puff

En tynn sittepute med nydelige sømmer, en tykk base og skjulte føtter – alt dette understreker det nette og elegante designet til Mezzo puffen. Det perfekte tilskuddet til Mezzo sofaen, men såvisst også velegnet for seg selv – denne puffen burde du ikke overse.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 6 459,00
13 590,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 41 cm
  Bredde: 84 cm
  Dybde: 104 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: Semi-anilin hud med korrigert narv, 100% naturlig narv, 1,4 mm tykk (gjennomsnitt)
  Ben/base: bjørketre
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4180054AE525022
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Horisontale linjer
  Den tynne topp-puten fungerer som en kontrast til den tykke sokkelen og understreker de horisontale linjene i designet. Dette gir utseendet en vakker harmoni.
 • Romslige ryggputer
  Mellomrommet mellom ryggputene gir ytterligere letthet og kontrast til den solide sokkelen. Dette sikrer en vakker og godt balansert følelse i rommet.
 • Skumkile
  Sofaen kommer med en skumkile bak ryggputene som gir to sitteposisjoner. Velg mellom en mer oppreist eller en mer uformell posisjon for å gi deg bedre komfort.
 • Sømdetaljer
  Synlige sømdetaljer på topp-puten gir eleganse og eksklusivitet til designen. Puten er festet med borrelås for å sikre at den holder seg på plass, og for å justere sømmene fra den ene modulen til den andre.
 • Optimal komfort
  Armlenet og ryggstøtten har en skum-polstring for å sikre myke kanter på innsiden, mens ryggputene er en komfortabel blanding av skum og fjær. The Mezzo er en glede å slappe av i.

Se 2020 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2020 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2020-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

76B7274C-C659-4A3B-A8AE-299D66E86034

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831