Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Melo 2

Melo 2 sofa med lene- og sovefunksjon

Melo 2

Melo 2 sofa med lene- og sovefunksjon

Fra sitting til hviling til soving. De Melo 2 sovesofa er ikke bare en sofistikert sofa, den er også multifunksjonell. Sitt komfortabelt i den klassiske toseters sofaen om dagen, len deg tilbake og slapp av på kvelden, og forvandle sofaen til en dobbelseng til natten.
Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 12 290,00
12 290,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 79 cm
  Bredde: 174 cm
  Dybde: 83 cm
  Sittehøyde: 39 cm
  Armlene – høyde: 60 cm
  Madrassmål: W152xL191cm
  Bein – høyde: 10½ cm

  Nøkkelfunksjoner

  • Med tilbakelent funksjon for bedre komfort
  • Brettes ut til en dobbelseng
  • Hver siden kan individuelt brettes ut

  Materialer

  Sammensetning: 70% polyester 30% bomull

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  499003203021
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831