Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Mariposa

Mariposa Deluxe stol

Mariposa

Mariposa Deluxe stol

På jakt etter en moderne spisestuestol som skiller seg ut og sørger for at du sitter komfortabel selv gjennom de lengste middagsselskapene? Mariposa spisestuestol kan være svaret på dine bønner. Med et moderne design og et buet sete for ekstra komfort, er Mariposa ikke bare flott å se på, den føles bra å sitte på, også. Deluxe-modellens dynamiske beindesign tillater deg å kunne bevege mer fritt på beina, samtidig som at det åpner opp og understreker det moderne designet.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 2 989,00
4 039,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 82½/47½ cm
  Bredde: 49½ cm
  Dybde: 61½ cm
  Sittehøyde: 47 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 64% polyester 36% viskose
  Leg/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4020021D0500284
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Beindesign
  Beinas utforming gir stolen et dynamisk utseende som skaper et spennende interiør. Designet gjør at du fritt kan bevege beina under setet og være komfortable når du sitter lenge.
 • Buet sete
  Setets design er buet for å minimere trykkpunktene på lårene. Dette gjør det mulig å være komfortabel i lange perioder.
 • Tilpass den
  Med to forskjellige rammealternativer – et i tre og et med håndtak i stål – og mer enn 100 forskjellige stoffer og skinntyper, kan du tilpasse og koordinere så stolen passer spisestuen.

Se 2020 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2020 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2020-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

76B7274C-C659-4A3B-A8AE-299D66E86034

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831