Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Manhattan

Manhattan skjenk

Nytt produkt
Manhattan

Manhattan skjenk

I skjenken Manhattan kommer elegante og overbevisende linjer sammen og skaper et ikonisk møbel. Minimalistiske toner løfter interiøret gjennom en sensuell, tiltalende estetikk.
Stoffprøver produkt

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 16 990,00
19 990,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74 cm
  Bredde: 228½ cm
  Dybde: 49 cm
  Maks vektbelastning: 90 kg

  Nøkkelfunksjoner

  Antall skuffer: 3
  • Med soft-close skuffer
  • Med fullt uttrekk

  Materialer

  Base skap: eikefiner/sponplate
  Front: eikefiner/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Varenummer

  3810AA000117A06
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Førsteklasses skuffer
  Skuffene har full forlengelse, myk lukking og har blitt testet for åpning totalt 200 000 ganger. Med ti åpninger per dag tilsvarer dette 54 års bruk.
 • Oppbevar det slik du vil
  Manhattan-skjenken er designet med både åpne og lukkede rom, hvor du kan være kreativ og vise hva du vil – og skjule resten.
 • Alt er mulig
  Nesten alt er mulig med Manhattan. Ulike farger og materialer kan kombineres for å skape et unikt uttrykk.
 • Det lille ekstra
  Manhattan er tilgjengelig med eller uten keramisk topp og fronter. Innsatser i ulike materialer gir ytterligere muligheter for å gi den ikoniske skjenken et individuelt uttrykk.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831