Madison

Madison sofa med hvilemodul og justerbar hodestøtte

Madison

Madison sofa med hvilemodul og justerbar hodestøtte

Madison sofaen består av elegante kurver, et eksklusivt design og smarte funksjoner – alt samlet i én og samme sofa. Nyt en bedre komfort eller skap en sofa med høy rygg ved hjelp av de justerbare nakkestøttene. Legg beina høyt, strekk deg ut eller bruk den som en ekstra sitteplass – du vil ikke angre på å velge denne sofaen med sjeselong.
Møbeltrekk
Bein – stil
Sofa – retning

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
50 059,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 82/103 cm
  Bredde: 245 cm
  Dybde: 168 cm
  Sittehøyde: 44 cm
  Armlene – høyde: 64 cm
  Bein – høyde: 15 cm
  Seter: 3

  Nøkkelfunksjoner

  • Med manuell justerbar hodestøtte

  Materialer

  Sammensetning: 80% polyester 20% bomull
  Ben/base: støpt aluminium
  Armlen: Topp: 30kg/m3 HR skum Innside: 30kg/m3 HR skum
  Rygg: 22 kg/m3 PUR skum
  Ryggpute: 23 kg/m3 hyper soft skum, vatt
  Ramme: Heltre furu, sponplater, kryssfiner, metall mekanisme
  Sete: 35 kg/m3 HR, vatt
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: polert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4300042MD282226
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

1A3CE99D-B3AD-492A-AA9D-661FF9600DA3

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E