Lugano

Lugano TV/Hi-Fi-modul med skuffer

Lugano

Lugano TV/Hi-Fi-modul med skuffer

Med et slankt, elegant og eksklusivt utseende, vil Lugano løse alle dine oppbevaringsbehov. Enten du ser på en kamp, lytter til musikk eller viser frem feriebildene dine, vil denne TV-benken skjule elektronikken på en sømløs måte, slik at du kan konsentrere deg om å bli underholdt.
Materiale
Bein
Funksjon

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
13 890,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 42 cm
  Bredde: 192 cm
  Dybde: 48½ cm
  Maks vektbelastning: 50 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med soft-close skuffer
  • Utskjæringer på baksiden for kabler

  Materialer

  Front: valnøtt finer/MDF (fiberplate med middels tetthet)/sponplate/fiberboard med høy tetthet/folie
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Front: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Varenummer

  3800SO000059A00
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

 • Utskjæringer
  Lugano-mediamoduler kommer med spor for kabler. Sporene sikrer også ventilasjon for elektronikken.
 • Frontalternativer
  Lugano tilbyr fronter i ulike materialer så du kan tilpasse løsningen din til å matche det eksisterende interiøret ditt. Velg høyttalerstoff for den optimale funksjonaliteten til elektronikken.
 • Skrå kanter
  Skrå kanter kompletterer designen. Denne fine detaljen sikrer harmoni og bringer en eleganse og eksklusivitet til uttrykket.
 • Lydanlegg
  Legg til Lugano-lydanlegget til oppbevaringssystemet ditt og la musikken fylle rommet.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

9E1EA269-7386-426C-B395-1DDAC2291432

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E