Lugano

Lugano skjenk

Lugano

Lugano skjenk

Med et slankt, elegant og eksklusivt utseende, vil Lugano løse alle dine oppbevaringsbehov. Trenger du ekstra oppbevaringsplass? Denne moderne skjenken er ikke bare stilfull – den er også hardtarbeidende når det kommer til å holde orden på hjemmet ditt.
Materiale
Bein
Funksjon

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
19 190,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74 cm
  Bredde: 230½ cm
  Dybde: 48½ cm
  Maks vektbelastning: 80 kg

  Nøkkelfunksjoner

  Antall skuffer: 3
  • Med soft-close skuffer, dører og integrerte hyller

  Materialer

  Base skap: eikefiner/sponplate
  Front: eikefiner/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3800QA000117A04
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

 • Farge- og materialealternativer
  Lugano er tilgjengelig i forskjellige farge- og materialalternativer som gjør det mulig for deg å skape den perfekte stilen i hjemmet ditt.
 • Skrå kanter
  Skjenken er designet med skrå kanter. Denne fine detaljen sikrer harmoni og bringer en eleganse og eksklusivitet til skjenken som gjør den helt nydelig.
 • Beinalternativer
  Lugano kan fås med ulike typer bein. Disse forskjellige beinalternativene gjør det mulig å understreke en stil og matche materialer.
 • Design
  Lugano-skjenker, en del av Lugano-utvalget, er kjent for å kombinere praktiske behov og smarte detaljer med ren estetikk. Skjenken passer derfor lett i enhver setting og i forskjellige rom.
 • Myk lukkemekanisme
  Lukk dørene og/eller skuffene med letthet. Med en innebygd myk lukkemekanisme, spares møblene og de holder seg vakre over tid.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

9E1EA269-7386-426C-B395-1DDAC2291432

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E