Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Lucca

Lucca fotskammel

Populært
Lucca

Lucca fotskammel

Sett sammen den moderne Lucca puffen med den tilhørende Lucca lenestolen for den perfekte lounge-stilen. Den svake skråningen på puffen skaper den ultimate komforten, samtidig som at den beholder en strømlinjeformet og symmetrisk look.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 5 079,00
6 619,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 40 cm
  Bredde: 48 cm
  Dybde: 43 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: Semi aniline hud 90% naturlig grain, tykkelse 1,4 mm (gjennomsnitt)
  Ben/base: aluminium
  Ramme: 70 kg/m3 formet kaldskum med metallramme inni
  Sete: Sete topp: 30 kg/m3 HR skum/ 23kg/m3 HS skum
  Suspensjon: Kryssfiner
  Stoff foring: Sponbond (80g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  406014500950075
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Du velger
  Med Lucca kan du designe din egen stol. Velg mellom en slank rygg eller en rygg med "ører" for å støtte hodet ditt. Velg mellom 3 forskjellige sokkelfarger, og velg om du ønsker å ha stolen med eller uten finér på utsiden.
 • Inspirert av musikk
  Designer Anders Nørgaard fant inspirasjonen til Lucca i musikken. Som det dynamiske og personlige i musikk, kan Lucca komponeres for å passe din personlige smak.
 • Snu rundt
  Dreiefunksjonen lar deg svinge stolen i forskjellige retninger uten at du trenger å reise deg. Stolen kommer med forskjellige sokkelalternativer for at stolen skal passe inn i interiøret ditt.
 • Med eller uten ører?
  Lucca er tilgjengelig med en bred hodestøtte som gir ekstra komfort mens den gir formen maskulinitet. For et mer feminint og elegant utseende, velger du den slanke hodestøtten.
 • Håndverk
  Stolen består av formet skum. Dette tillater oss å lage de buede formene samtidig som det gir et mykt og innbydende uttrykk.
 • Kompletterer opplevelsen
  Den matchende fotskammelen fullfører stilen og den lille skråningen sikrer optimal avslapping. Fotskammelen kan også fungere som en ekstra sitteplass.

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831