Istra 2

Istra 2 sofa med loungingmodul

Istra 2

Istra 2 sofa med loungingmodul

Lett, delikat og med moderne, rene linjer. Istra 2 sofaen vil bringe moderne eleganse til hele stuen din uten å dominere for mye. Med masse plass til hele familien vil denne hjørnesofaen raskt bli helten i stuen din. Den åpne enden vil skape en dynamisk, innbydende atmosfære – en sann velsignelse for sammenslåtte arealer ved åpne romløsninger.
Møbeltrekk
Bein – stil
Sofa – retning

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
37 190,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 86 cm
  Bredde: 224 cm
  Dybde: 220 cm
  Sittehøyde: 42 cm
  Armlene – høyde: 65 cm
  Bein – høyde: 18 cm
  Seter: 5

  Nøkkelfunksjoner

  • Med åpen ende på begge sider
  • De løse puter kan bli ordnes som man vil for et annet utseende eller sittekomfort

  Materialer

  Sammensetning: 80% ull 20% polyamid
  Ben/base: stål
  Armlen: 16 kg/m3 PUR skum
  Rygg: 16 kg/m3 PUR skum, 30kg/m3 PUR skum, 22kg/m3 PUR skum
  Ryggpute: stor: skum, fjærmix, liten: 100% fjærer
  Ramme: Heltre, sponplater, kryssfiner, HDF, metall støtteskinne
  Sete: 35 kg/m3 HR, vatt
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Designer

  BoConcept Design Team

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4340094BC002311
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Korte armlener
  Siden armlenet er kortere enn sofaens fulle dybden, forsterkes designens eleganse med et lett utrykk som tar liten visuell plass.
 • Holder seg på plass
  Seteputen er festet med borrelås, noe som forhindrer puten fra å skli og at sidene stikker opp når du setter deg i midten. Ryggputene festes til sofaen med spenner.
 • Lette og elegante
  Istra 2 kommer med høye bein som understreker designens elegante uttrykk. Kombinert med den lange seteputens horisontale utseende, gjør dette at sofaen synes lett og svevende.
 • Løse puter
  Du kan endre dybden i setet ved å bruke de løse putene på forskjellige måter. Hva med å plassere putene mot armlenet? Dette vil ikke bare fungere som ekstra støtte for armlenet, det gir deg også muligheten til å slappe av komfortabelt med beina oppe i sofaen.

Se 2018 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2018 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2018-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

B518D5E1-EF0F-44CF-8A88-E13208CCDC66

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E