Funksjonalitet og skjønnhet

Det perfekte hjemmekontoret

Cupertino skrivebordet er alt-i-et skrivebordet. Det har intergrert lydsystem med Bluetooth høytalere som tilbyr full Hi-Fi opplevelse slik at de kan brukes som ditt lydsystem hjemme. Oppbevaringsrom som også har plass til ledningene dine finnes under de nydelige finérplatene.

Dette flerbruks skrivebordet er tilgjengelig i to fargekombinasjoner: hvit lakk/eik eller espresse eik/valnøtt finér. Og kan du leve uten høytalerne, har du to ekstra rom hvor du kan holde orden på de viktigste jobb tingene dine, samtidig ha de innen nær rekkevidde. 

Oppbevaring

Hold skrivebordet ditt ryddig!

Innebygde høytalere

Nyt lyden!

Denne smarte vegg enheten er et lite hjemmekontor som "makes the most of your wall space". Åpne det opp og du har skrivebordsplass, oppbevaringsrom og enkel håndtering av alle ledningene dine. Du kan til og med nyte musikk fra Bluetooth høytalerne som er gjemt bak tekstilfrontene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå