Atsuko Katsuyama, interiør designer hos BoConcept Tokyo

Mykt og rundt

La komforten i hjemme hos deg omfavne deg med runde former, buede detaljer og myke teksturer. Myk opp hjørner og vinkler i hjemmet ditt med glatte, runde accessories og feminine, støvet farger. Den alltid så kule lys grå fargen smelter sammen med varme pasteller. Resultatet vil være et rom som er rolig og laget for å slappe av i. 

Ærlige materialer

Myke touch

Reach-out-and-touch textures like marble, felt, leather, concrete and fur enrich the senses. Apply them to organic shapes as in the round form of a concrete bowl or marble tray. The balance of feminine and masculine underscores a soft elegant mood in a room and creates visual excitement.

Reach-out-and-touch-teksturer som marmor, filt, lær, betong og pels beriker sansene. Bruke dem i organiske former som en rund skål i betong eller et brett i marmor. Balansen av det feminine og maskuline understreker en myk og elegant stemning i et rom, og skaper visuell spenning.

La den ønske deg velkommen

Osaka sofaen

Den bestselgende, ergonomisk perfekt Osaka sofaen har blitt oppdatert med buede armlener som inviterer deg til å sitte ned og la sofaen gi deg en klem. Designet av Anders Nørgaard, Osaka omfavner både letthet og komfort som er så sentralt i den kommende sesongen. Denne elegante to seteren er ideell for begrenset plass, men  Osaka er også fullt modulær slik at du kan tilpasse den til dine egne personlige behov. Stor eller liten.

Se mer