Smartere, ikke mindre

Small Living

Etterhvert som oppholdssteder synes å krympe, men kravene til en moderne livsstil vokser, kan det være vanskelig å finne balansen. Løsningen? Lev smartere, ikke bare mindre. Våre interiør designere innredet den samme 48m2 store leilighet med to forskjellige typer kunder i tankene, med bruk av multifunksjonelle møbler for å skape spennende og funksjonelle hjem.

Et uformelt hjem i hvitt og nøytrale farger

Kunden vi hadde i tankene: Et yngre par som skal skape sitt første hjem sammen, begynnelse på investering i møbler.
Stemningen: Avslappet, uformell og behagelig.
Løsningen: En stilig Stockholm sovesofa er ideelt når plassen er begrenset. Et veggmontert Cupertino skrivebord betyr at du kan fortsatt ha et lite hjemmekontor. Hvite og bleke nyanser gjør at rommet virker større. Oslo klappstoler betyr at det alltid er rom for gjester. Et enkel Torino bord gjør et hjørne om til en spisestue. 

 

 

Torino spisebord
Torino spisebordet er et utmerket valg for et mindre hjem. De rene linjene og den hvite overflaten vil reflektere lyset og gjøre små rom synes mindre overfyllte.

Cupertino wall desk
The Cupertino wall-mounted desk is everything you need in a home office, hidden away in an instant. This allows you to have a place to work even when space is limited.

En urban og sofistikert leilighet

Kunden vi hadde i tankene: En sofistikert kvinne som skaper sin drømme leilighet i byen etter at barna har flyttet hjemmefra.

Stemningen: Urban, raffinert og individuell.
Løsningen: En Indivi 2 sofa i luksuriøs konjakkfarget hud uttrykker seg på egen hånd. En innovativ seng har god plass til oppbevaring. Adelaide stolen er perfekt i enhver situasjon. Et geometrisk grått kuskinn teppet tillegger visuell interesse og raffinement, mens Rubi er et sofabord som kan omgjøres til et spisebord, og kan til og med brettes ut. 

Lugano seng med oppbevaring
Lugano sengen er et smart valg for et moderne soverom, uansett størrelsen på soverommet. Dens raffinerte design gjør at du alltid vil sove med stil.

Oppbevar alle tingene dine
The Lugano seng med oppbevaring har en smart måte å utnytte rommet under sengen på. Med sin løft-opp ramme får du tilgang til masse oppbevaringsrom uten å gå på kompromiss med designet.