Forelsket i chic byliv

Metropolitan stemning

Å kombinere de riktige møblene og de riktige fargene er det som skaper det metropoliske uttrykket. Velg sofistikerte farger som grønt og gull og kombiner det sammen med et par sanselige materialer som hud og marmor for å få den internasjonale, sofistikerte stilen og bring et snev av luksus byliv inn i hjemmet ditt.

Finn det rike og overdådige
Skjem deg bort med rike farger som nydelig gull og grå, og overdådig teksturer av velour og fløyel for å få det luksuriøse metropolitan uttrykket.
Gull rush
Legg til innslag av levende gull for et sofistikert utseende og sett det sammen med mørkere nyanser og teksturer som tre og marmor for å gjøre det virkelig glamorøst.
En vattert spisestol

Den ikoniske Adelaide familien har fått et nytt medlem - i utstøkt vattert møbeltrekk. Den vatterte Adelaide spisestue stolen vil ta spisestue til et helt nytt nivå av eleganse.

Se Adelaide stoler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå