Christine Thorsteinsson, Collection Manager

La det bli lys

Solen gir en type lys. Månen et annet. Og sånn fortsetter historien om BoConcepts verden av lamper også. Noen er skapt for øyeblikk hvor man vil slappe av. Andre for arbeidsplassen. Uansett formål, funksjonalitet og estetikk bli med i vår nydelig lampeverden - la deg begeistre av organiske former og metalliske lampeskjermer.

Se mer lamper

Kunst og lys smeltet sammen til en

Lysende skulpturer

Mens noen lamper nesten ser ut som små kunstverk, gir andre rommet karakter. Messing, kobber, sølv og gull er noen av de metalliske materialene som er en del av trenden akkurat nå. Mikser man disse sammen med kule og klassiske desing lamper blir de dobbelt så majestetiske. Faktisk, når de lyser opp fra innsiden blir de til lysende skulpturer som virkelig gjør hjemmet ditt personlig.


Få riktig lys

Funksjonalitet først

Når du sitter i sofaen og leser aviser og magasiner trenger du en type lys. Når du ligger i sengen og leser en spennende triller trenger du et annet lys. Og når det kommer til å skifte stemning og atmosfære i rommet - trenger du enda et annet lys. Ved å vurdere funksjonaliteten nøye når du velger lys, vil du garantert få en mye bedre opplevelse og nytte av lyset du velger.