For en utsikt!

Interiør designer Gerald Posley elsker New York

Lyst og enkelt interiør

Den flotte utsikten passer perfekt til hvilket som helst måltid!

Utrolig innredning og dekorering

Behagelige farger er en flott kontrast til hektiske New York City

BoConcept leilighet, New York

Book en storbyferie i New York!

Vår talentfulle interiør designer Gerald Posley innredet denne New York leiligeten. Den fantastiske utsikten over NYC skyline er den perfekte setting for en utsøkt og flott styling med behagelige og rike farger og overflater. Sofaen han han valgte som best passet rommet er den den alltid like elegante Carlton, som har fått selskap av den klassiske Monte stolen og den nye Barcelona sofabordet.

Lær mer om disse fantastiske design elementene

Utforsk prikkene, trykk på de!

Møt Concepter´en

Gerald Posley

Bor i New York City og elsker det! Gerald Posley er talentet bak innredningen av denne New York leiligheten. Gerald fokuserte på flotte materialer og en lukseriøs følelse, samtidig som han hadde den urbane og eleganten stilen i tankene.   

Som en interiør designer stresser Gerald alltid to ting. Det første er lys. Beholde det naturlige lyset og legge til lamper til hver eneste mørke krok foruten, selvfølgelig, over bordene og ved lenestolene. Den andre tingene han fokuserer på er funksjonalitet. Å velge møbler med gode oppbevaringsløsninger vil gjøre det lettere å rydde raskt og enkelt, og utnytter maksimalt av hver kvadratmeter.

Finn din lokale interiør designer
Gerald Posley i NYC

Jeg bor i Harlem og dette nabolaget gir en følelse av kjennskap til kulturen i denne enorme metropolen.

Soul food, Harlem Renaissance, Apollo theater, og nydelige African Americans er alle en del av denne rike kulturarven fra nabolaget jeg bor i. Noen favoritter inkluderer Michael Jackson, James Baldwin, Alvin Ailey, James Brown, Aretha Franklin.

Central Park er fremdeles et av mine favoritt steder i denne byen. Det er mitt gjemmested borte fra den urbane jungelen, hvor jeg går når jeg trenger hjelp til å roe meg ned. Naturen gjør underverker hver eneste gang.

Fantastisk gatekunst

New York er aldri kjedelig

Lunsj og hygge

De mange kule kaféene

Rangeringer for vår New York leilighet