BoConcept leilighet, Berlin

Testet og anmeldt av deg!

Vår interiør designer Wormsbächer innredet denne utrolige leiligheten for deg - våre kunder og potensielle kunder, for å komme og prøve møblene våre og teste ut hele vårt konsept.

Leiligheten er romslig, lys og luftig med nydelige gulv, store vinduer og en flott balkong. Den er helt ny og det fullt utstyrte kjøkkenet og baderommet er laget i utsøkte materialer.

 

 

Lounging området er innredet med vår nye Osaka hjørnesofa, Lugo sofabordet og design ikonet Imola stolen.

På soverommet har vi vår komfortable Lugano seng sammen med det stilige og veldig populære Cupertino skrivebordet.

Lær mer om disse nydelige design elementene

Utforsk prikkene, trykk på de!

Møt interiør designeren

Torsten Wormsbächer

BoConcept Berlin leiligheten er dekorert av interiør designer Torsten Wormsbächer. Torsten er en profesjonell interiør designer som tilbringer sin tid i BoConcept butikken i Berlin hvor han gir tips og råd til kundene om hvordan de skal få til drømmehjemme sitt.   

For denne spesifikke leiligheten skapte Torsten et flerbruksrom i en uformell stil med fokus på et kult lounging område så vel som et fint spisetue område.

Finn din loka interiør designer
Nabolaget

Fine kaféer og kule private kunstsamlinger. Leiligheten ligger virkelig i et spennende område, midt i sentrum av Berlin.


Solar Baren er en gjemt skatt i nabolaget. I bakgården finner du den sorte heisen som tar deg til loungen i 17.etasje hvor du kan ta deg en god drink mens du nyter den flott 360 graders utsikten over Berlin. 


Jones Foodstore er et annet utrolig sted som vi anbefaler på det varmeste for en rask kaffe eller en sunn lunsj. Den ligger rett rundt hjørnet for BoConcept leiligheten.

Det "hip´e" Prenzlauer Berg

Ta en tur på Kastanienallee

Friedrichstrasse området

Kul blanding av gamle og nye bygninger

Rangeringer for vår Berlin leilighet

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget