"Small living" i Tokyo

Når Mitsuya Nakata så etter en ny leilighet var beliggenheten det aller viktigste. Når du vil bo sentralt i Tokyo må man ofte gå på kompromiss med størrelsen.

En liten leilighet nærme jobben hans og med lett tilgang på god shopping, resturanter og sjøen er nå hans nye hjem hvor han kan nyte utsikten ut over Tokyo sin høye bygninger. Selv om han leiligheten hans er liten har han fått plenti av sitteplasser til gjestene sine med funksjonelle møbler og en nydelig hjørnesofa.

Å lese bøker

En av mange hobbyer

Mr Nakata er ikke fremmed hva BoConcept angår da han allerede har noen gamle møbler fra BoConcept. Han liker at du kan ta møbler fra nyere kolleksjoner og sette sammen  de gamle kolleksjonene. De passer fremdeles godt sammen - fordi det er et konsept.


Et annet imponerende aspekt er at Nataka har kolleksjonen av BoConcept kataloger fra de 12 siste årene. Virkelig en lojal kunde!

En virkelig fan av BoConcept

12 år med kataloger!

Mitsuya Nakata

Jogger hver morgen

Å lage rom for hobbyene

Mitsuya spiller cello

Mitsuya lager sin egen grønne te

Å verdsette Japansk kultur

Møt interiør designeren

Atsuko Katsuyama

Atsuko er den talentfulle interiør designeren bak denne funksjonelle og personlige ungkarsleiligheten. Hun besøkte Mr. Nakata hjemme for å få finne ut hvilken stil han har og hvilke preferanser han har. Hun fant fort ut at han trengte meget funkjsonelle møbler som Chiva sofabordet som kombinerer både bord og oppbevaring. 

Å se det ferdige resultatet og en lykkelig kunde er det som motiverer Atsuko.

Finn din lokale interiør designer!

Å inspirere hverandre

Finne den perfekte løsningen

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget