Et lyst Sydney hjem

En nydelig skandinavisk følelse i Sydney, Australia

Svart, hvitt og tre

Interiør designer for barnerom, Kate Sparks fra Little Dwellings var allerede en BoConcept fan før hun kom inn i buikken for å se etter nye møbler til TV og HiFi enhetene sine. Med en overveiende smak for den skandinaviske stilen har Kate lagt sin elsk på svart, hvitt og tre og alt som har ledninger. Hun og mannen hennes kjøpte Kate sin bestemors hjem i Sydney og har pusset det opp, rom for rom, og nå var det stuen som stod for tur.

Interiør designer Stephanie fra BoConcept Sydney hjalp Kate med å skape en nydelig, lys stue sentrert rundt underholdningsområdet med en Fermo TV/HiFi benk. En nøytral fargepalett med åpne hyller gjør det mulig for Kate å vise stilen sin, óg style om for å få en helt annen stil.

Enkel oppbevaring

Fermo TV benken er perfekt for unge familier. Med masse oppbevaringsplass kan man lett gjemme bort barnas DVD´er og holde rommet ryddig.

View Fermo

En skandinavisk spisestue

Den hvite Adelaide stolen med understell i eik matcher den lette følelse i rommet og er en flott stol også til spisestuer med begrenset plass. De passer perfekt til Kate´s marmor bord og knytter det hele flott sammen slik at overgangen fra stuen til spisestuen blir usynlig. Og for en uformell sosial samling vil Adelaide stolen passe fint inn i stuen også.

Styling: Kate Sparks fra Little Dwellings
Fotograf: Jacqui Turk 
I samarbeid med: BoConcept Sydney

Oppdag Adelaide

Accessories kan gjøre det store forskjellen

Nydelige åpne hyller og små bord gir plass til å stille ut og vise frem personlig ting, planter og accessories som gjør rommet unikt og personlig. Utradisjonelle steder å sette accessories eller et uventet sted å henge en lampe fra kan gi rommet det lille ekstra som gjør rommet til typisk deg.

Se alle accessories