En urban oase i Berlin

Jessie's sjarmerende leilighet

Mote bloggeren bak Journelles.de, Jessie Weiss, var misfornøyd med oppbevaringsløsningen som gjorde at henne Belin leiligheten føltes rotete. Med god kjennskap til BoConcept, gikk hun og mannen hennes Johan til interiør designer Alexandra Möhlmann for å få hjelp. Ett møbel førte til et annet, og de endte opp med en liten makeover av sitt lyse hjem i Berlin. En makeover som skaper en avslappet og innbydende oase midt i den travle byen. 

Cupertino skrivebordet

Garderoben er svært viktig for Jessie ettersom den også fungerer som hennes hjemmekontor. Cupertino skrivebord plassert i midten av rommet utgjør et funksjonelt og vakkert midtpunkt,  perfekt sted for arbeid. 

Se Cupertino

Møt interiør designeren

Alexandra Möhlmann

Som en mote blogger, er Jessie sikker på sin stil og hva hun liker, noe interiør designer Alexandra raskt plukket opp. Fra begynnelsen var Alexandra og Jessie på samme side, og sammen skapte de en avslappende stue med rikelig med oppbevaringsplass, og et hjemmekontor med plass for gode ideer. 

Finn din lokale interiør designer
Lugano oppbevarinssystem
Med rene linjer og skarpe hvite overflater, ga Lugano høyskapet plenti av oppbevaringsplass i leiligheten samtidig som det rene uttrykket ble beholdt.
Komfortable Cenova sofaen
Jessie og Johan forelsket seg i den myke sofaen Cenova med løse ryggputer, og tilpasset den til å matche deres hjem og deres stil.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget