En urban oase i Berlin

Jessie's sjarmerende leilighet

Mote bloggeren bak Journelles.de, Jessie Weiss, var misfornøyd med oppbevaringsløsningen som gjorde at henne Belin leiligheten føltes rotete. Med god kjennskap til BoConcept, gikk hun og mannen hennes Johan til interiør designer Alexandra Möhlmann for å få hjelp. Ett møbel førte til et annet, og de endte opp med en liten makeover av sitt lyse hjem i Berlin. En makeover som skaper en avslappet og innbydende oase midt i den travle byen. 

Cupertino skrivebordet

Garderoben er svært viktig for Jessie ettersom den også fungerer som hennes hjemmekontor. Cupertino skrivebord plassert i midten av rommet utgjør et funksjonelt og vakkert midtpunkt,  perfekt sted for arbeid. 

Se Cupertino

Møt interiør designeren

Alexandra Möhlmann

Som en mote blogger, er Jessie sikker på sin stil og hva hun liker, noe interiør designer Alexandra raskt plukket opp. Fra begynnelsen var Alexandra og Jessie på samme side, og sammen skapte de en avslappende stue med rikelig med oppbevaringsplass, og et hjemmekontor med plass for gode ideer. 

Finn din lokale interiør designer
Lugano oppbevarinssystem
Med rene linjer og skarpe hvite overflater, ga Lugano høyskapet plenti av oppbevaringsplass i leiligheten samtidig som det rene uttrykket ble beholdt.
Komfortable Cenova sofaen
Jessie og Johan forelsket seg i den myke sofaen Cenova med løse ryggputer, og tilpasset den til å matche deres hjem og deres stil.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå