Et moderne mesterverk utforbi London

Clinton's stilige hjem

Clinton Dall's nybygde modernistiske hjem like utenfor London ble inspirert av Mies van der Rohe's legendariske Barcelona paviljongen, og det var viktig for Clinton at møblene skulle være spesielt tilpasset den moderne hus. Resultatet er en uttrykksfull blå og brun fargeskala, organiske former og naturlige materialer som utfyller hans omfattende kunstsamling.

En moderne, stor sofa

En av utfordringene Clinton møtte var å finne den rette sofaen til hans store åpne stue. Med interiør designer Justin Coakley sin hjelp valgte han modulsofaen Cenova, tilpasset til å matche proporsjonene og fargeskalaen.

Se Cenova

Møt interiør designeren

Justin Coakley

Justin hjalp Clinton skape et moderne og uttrykksfullt interiør som er helt i tråd med det strømlinjeformede, modernistiske huset.

"Dette var virkelig et spennende og inspirerende prosjekt å jobbe med når det gjelder plass, og det moderne designet. Det var nesten uanstrengt måten BoConcept møblene passet inn på plassen." sier Justin. Clinton var fra begynnelsen veldig sikker på hva han ønsket ift stil, og Justin tok hans ideer og gjorde dem om til virkelighet, ved å gjøre det meste ut av Clintons spektakulære plass. 

Finn din lokale interiør designer