Nøtrale toner og nøytralt lys
Et stilig og innbydende spisestue område

ARC hjem møblert av BoConcept

Ideal Home Show, London

For Ideal Home Show i London, samarbeidet BoConcept med Green Unit om å møblere deres modul og energi-effektive ARC hjem.

‘Det generelle utseende er typisk skandinavisk med slanke linjer og møbler med skulte funksjoner. En nøytral fargepalett i grått og hvitt med hint av karamell og ulike teksturer tilføyer varme' -sier Claire Rossall, Head of Visual Merchandising BoConcept London og ARC’s interiør designer.

ARC fra Green Unit

ARC bygningene er konstruert ut fra individuelle moduler og ekte håndkraft fra Green Unit hvor man har brukt naturlige materialer som minimal påvirkning på miljøet. De slanke linjene på bygningene er perfekt kompletert med våre moderne, danske design møbler, som sammen skaper en urban oase.

Mer om ARC

Slående flott, samtidig funksjonelt

En rolig og nøytral fargepalett skaper en koselig atmosfære i mindre rom, mens det stilige og funksjonelle Chiva sofabordet sikerer den begrensede plassen er utnyttet til det fulle.

Oppdag Chiva

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå