Nøtrale toner og nøytralt lys
Et stilig og innbydende spisestue område

ARC hjem møblert av BoConcept

Ideal Home Show, London

For Ideal Home Show i London, samarbeidet BoConcept med Green Unit om å møblere deres modul og energi-effektive ARC hjem.

‘Det generelle utseende er typisk skandinavisk med slanke linjer og møbler med skulte funksjoner. En nøytral fargepalett i grått og hvitt med hint av karamell og ulike teksturer tilføyer varme' -sier Claire Rossall, Head of Visual Merchandising BoConcept London og ARC’s interiør designer.

ARC fra Green Unit

ARC bygningene er konstruert ut fra individuelle moduler og ekte håndkraft fra Green Unit hvor man har brukt naturlige materialer som minimal påvirkning på miljøet. De slanke linjene på bygningene er perfekt kompletert med våre moderne, danske design møbler, som sammen skaper en urban oase.

Mer om ARC

Slående flott, samtidig funksjonelt

En rolig og nøytral fargepalett skaper en koselig atmosfære i mindre rom, mens det stilige og funksjonelle Chiva sofabordet sikerer den begrensede plassen er utnyttet til det fulle.

Oppdag Chiva

Milano bord med tilleggsplate, produktet er tilgjengelig i ulike størrelser og farger. Som vist, hvitt glass/matt hvit lakkert/titaniumgrå blankpolert stål. H74½xB100xL183/263cm. [Milano - T013]


16 390,-
Se mer detaljer

Geometry pendellampe, produktet er tilgjengelig i forskjellige farger. Som vist, betong med sort metalltopp og ledning i tekstil. H15½xØ20cm. [Geometry]


2 559,-
Se mer detaljer

Adelaide stol, produktet er tilgjengelig i tekstil og hud. Som vist, lysegrå Lux Felt tekstil 2310/eik. H86/47½xB45xD57½cm. [Adelaide - D063]


3 010,-
Fra 2 369,-
Se mer detaljer

Rombe teppe, produktet er tilgjengelig i ulike størrelser. Som vist, grå, 100% ull. B170xL240cm. [Rombe]


7 999,-
Fra 7 999,-
Se mer detaljer

BESTILL GRATIS KATALOG HER

NESTE ÅR. UTE NÅ.

BoConcept Design katalogen 2017 er ute nå! 164 sider med nye produkter, inspirerende interiør, innovative løsninger og nøkkel trendene for året som kommer.

Bestill din gratis katalog