Bli inspirert av Gerardo og Keila

Fritidsbolig i Miami

Gerardo og Keila Coronado bor i Venezuela, men har nettopp kjøpt en feriebolig i Miami. Leiligheten er lys og luftig med en stor balkong og en fantastisk utsikt, og den ligger i nærheten både flyplassen, stranden og down-town Miami. Paret viste BoConcept fra deres hjemby Caracas, og helt naturlig henvendte de seg til vår Miami interiør designer Michelle for å få hjelp med innrede og dekorere sin nye leilighet. Resultatet? Et klassisk og elegant interiør i perfekt balanse som komplimenter parets preferanser, arkitektur og utsikt ut over havet.

"Resultatet opplylte alle våre forventninger"

Styling er nøkkelen

Møblene er klassiske og holdt i rene toner. Ved å style dem med mer uttrykksfulle accessories som tepper i eksklusivt kuskinn eller lamper i skinnende kobber, gjorde vår interiør designer Michelle en tom leilighet om til Coronados leilighet, en innbydende og elegant ferie leilighet.

Hvorfor be om hjep?

Det gjør en forskjell

Gerardo og Keila mener at å søke ekspert konsultasjon er viktig. I alt du gjør. "Selv om du har mye kunnskap, vil hjelp av en profesjonell alltid gjøre forskjellen. Du har ofte en preferanse eller en intuisjon, men en ekspert kan fortelle deg om det vil fungere eller ikke", sier Gerardo.


Er du i en situasjon som Coronados og trenger noen til å sette ideene dine til live? Våre interiør designere er der for å hjelpe deg med ethver prosjekt, stort eller lite. Når du bestiller en interiør designer settes det først opp et møte i butikken. På dette møtet vil du lage en plan sammen med interiør designeren og få oppleve møbler og tilbehør på nært hold. Et par dager senere vil din interiør designer komme til deg, eller du til butikken for å vise en komplett 3D-presentasjon av de foreslåtte endringene. 3D-grafikken er svært detaljert, slik at du kan se nøyaktig hvordan det endelige resultatet vil se ut i ditt hjem - før du kjøper. Møbler er en stor investering. Det er viktig for oss at du får det riktig!

Book våre Concepters

Å velge det riktige materiale

Møt interiør designeren

Michelle Mota

"Å dekorere en fritidsbolig variere i en viss grad fra et familie hjemme. Coronado´s trengte et sted å slappe av, et sted å bli inspirert og et sted hvor de kunne få ny energi. For å oppnå denne følelsen av ro er det viktig at du omgir deg med noe vakkert som virkelig gjenspeiler hvem du er ", sier Michelle. Hun fant fort ut av Gerardo og Keila preferanser for det enkle, urbane ting og elegante detaljer og gjorde deres ideer om til et komplett hjem som gjenspeiler hvem de er.

"Tapeten gjør soverommet veldig glamorøst"

Dekk en vegg med tapet

Legg til en glamorøs feel

Michelle rådet Coronados til å dekke en av veggene i soverommet med en elegant tapet i dype blå toner. Spesielt Keila er meget fornøyd med resultatet. "Tapene gir følelse av ekstraordinær luksus", sier hun.

Nyter utsikten og solfyllte Miami

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget