Bli inspirert av Elisa og Eduardo's

Multifunksjonelt Miami konsept

Da Elisa og Eduardo flyttet til Florida, solgte de sin leilighet i Sao Paolo, Brasil, sammen med alle møblene deres. Bortsett fra et par blå vaser og en bokhylle måtte de starte på nytt med innredningen i deres nye to-roms leilighet i downtown Miami. Resultatet er et funksjonelt hjem hvor nøytrale og lyse fargetoner, smarte oppbevarinsløsninger og skinnende overflager optimaliserer plassen deres og gir rommene en følelse av å være større enn de er.

Det føles større

Smart og stilig. Milano bordet er perfekt til den åpne plassen i stuen. På bare noen få sekunder kan Elisa og Eduardo gjøre bordet større ved hjelp av de innebygde tilleggsplatene. Den hvite fargen inviterer det nydelige Florida sollyset inn i leiligheten og gjør at den føles lett og luftig.

Se flere uttrekkbare bord

tables-diningtables

Livet i Miami

Elisa og Eduardo elsker å tilbringe deres helger på syklene sine eller på skate board langs strand promenaden. "Det er en fantastisk måte å ta inn den levende Miami viben og den deilige solen. Det er alltid noe nytt og spennende som skjer, og vi liker oss veldig godt her", sier Elisa..

Møt interiør designeren

Bibi Nøddesbo

Å gjøre fullstendig hvite vegger om til et hjem kan være ganske utfordrende. Dette er nøyaktig hva vår talentfulle interiør designer Bibi gjorde for Elisa og Eduardo. "En bokhylle  og et par vaser. Dette var tingene Elisa og Eduardo hadde i deres nye leilighet. So her måtte jeg virkelig vise dem hvordan jeg kunne hjelpe dem," sier Bibi. Resultatet? Et lett og luftig hjem med mange smarte løsninger og oppbevaringsideer som gjør at rommet føles større enn det er.

Finn din lokale interiør designer

På stor-jakt etter en sofa

Å ha Bibi som guidet dem gjennom alle sofaene var en stor fordel for paret. "Hun fikk oss til å sitte i alle sofaene og snakket med oss, og lyttet til hva vi hadde å si", forklarer Elisa. Til slutt bestemte de seg for Mezzo i et spesielt lys-tonet tekstil.

Utforsk Mezzo

sofas
Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget