Bryt fri fra begrensede møbler

Veneto stolen snurrer deg lett rundt

Møt interiør designer Yumi Murayama

Yumi er den talentfulle interiør designeren bak denne kule Yaletown leiligheten. Hun henter det meste av sin inspirasjon fra reiser rundt om i hele verden, fra å lese design og mote magasiner, restaurant besøk og selvfølgelig goså fra sosiale media som Pinterest og Instagram. Yumi tror på og lever etter at man skal alltid være orginal og ikke bare kopiere hva alle andre gjør. Så Yumi foreslår alltid at du stiller ut den type accessories og kunstverk som du selv liker slik at du gjøre plassen din mer personlig. Oh, og du skal ikke bli overasket om du finner en touch av gull i hennes prosjekter - det Yumi sin favoritt farge.

Finn din lokale interiør designer!

Yaletown leilighet

Å skape en leilighet som kan imøtekomme ulike aspekter av livet kan være litt av en utfordring. Plass til sosialt lag om kvelden. Alenetid for å nyte sjøen og naturen. Å slappe av foran TV´en sammen med gode venner og familie. For å løse dette på en ordentlig måte har eieren av denne kule Yaletown leiligheten i Vancouver henvendt seg til BoConcept for hjelp.

Interiør designer Yumi Murayama er lidenskapelig opptatt av å skape rom som man kan leve i og innlemmer klientenes liv i designet, så hun tok i mot denne utfordringene med åpne armer. Resultatet? En nøytral fargepalett satt sammen med eksklusive teksturer og accessories som skaper en innbydende følelse. Et stilig hotell-chic interiør hvor alle deler av hverdagslivet kan leves og nytes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå