Jobben våre Interteriør Designere har gjort

Skandinavisk touch til et amerikansk hjem

Philadelphia, USA

Alejandro og Beatrice Bedoya

Når fotballstjernen Alejandro Bedoya og hans kone Beatrice flyttet til Philadelphia, så de etter en måte å få uttrykket fra dansk design inn i deres nye hjem. 

De valgte BoConcept fordi det matchet stilen de hadde sett for seg i sitt nye hjem. “BoConcept møblene får frem det best i hjemmet vårt fordi det er et moderne hus med rene linjer. Hjemmet vårt blander industrielle materialer og metall med tre og en kombinasjon av lyse farger, som sammen gir oss nøyaktig uttrykket vi ønsket oss”, sier Alejandro. Og når det gjelder deres favoritt møbel i deres nye hjem? “Beatrice’s favoritt er den grønne sofaen fordi den minner henne om den grønne sofaen hun vokste opp med, sammen med sine foreldre i Bergen, Norge. Den minner henne også om den skandinaviske naturen, fjorder og trær pga farger. Hun visste at vi bare måtte ha den da hun så den, og den gir flott farge til hjemme vårt”, sier Alejandro.

Flott ​​møbler får et hjem til å se flott ut. Men det skal talent til for å komponere det perfekte interiøret! Utforsk inspirerende saker og se motiverende løsninger fra våre interiørdesignere.

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.