Et urbant familie konsept i Tokyo

Hvordan kombinerer du det å drive en travel og suksessfull virksomhet med å være superdedikert til familien din? Katsumi Kuwano og hans kone Mari fant deres måte å balansere jobb og hyggetid med familien og deres 5 år gamle sønn Katsuma på.

De vurderte å bosette seg utforbi Tokyo i et stort hus med en fin hage, men bestemte seg for å bli i byen, nærme Mr. Kuwano´s e-com firma for å spare tid på transport i hverdagen. I byen har de skapt seg sin egen lille oase med hjelp av interiør designer Takashi Masuda. Med nøytrale farger og funksjonelle møbler skapte de et stilig og romslig hjem - perfekt for familien på tre.

Paret deler sansen for det enkle, og begge har en sterk preferanse for det helt hvite. Det er den perfekte fargen for å få hjemmet deres til å virke større. Å legge til noen små hint av mørke farger sammen med ulike materialer, hjelper til med å oppgradere det totale uttrykket.

Som Mari sier det: "Vårt rom ville vært blekt  og kjedelig om vi ikke hadde bedt om profesjonell hjelp"

Kuwanos familien

Enkel livsstil i Tokyo

Har det moro ute

Trenger ingen hage

Fem år gamle Katsuma

Leking ved bordet

Katsumi Kuwano

Katsumi Kuwano jobber ofte sene kvelder for hans eget e-com firma som selger motemerker i luksusklassen.

Han kan gjøre noe av jobben sin hjemmefra på Cupertino pulten hvor han i tillegg kan nyte musikk fra de innebygde Bluetooth høytalerne.

Møt interiør designeren

Takashi Masuda

Takashi er en av BoConcept sine kreative interiør designere og er talentet bak denne kule Tokyo leiligheten.

Takashi rådet Kuwanos familien å ta inn litt mørke farger, som paret sier de aldri ville kommet på selv. Basen i leiligheten er veldig lys og elegant. De store møblene er holdt i hvitt, metall og hud så Takashi bestemte seg for å ta inn noen myke elementer som tepper og puter for å gjøre rommet mer koselig.

Finn din lokale interiør designer!