Et "classy city" konsept i London

De stilige brødrene Sam og Eddie deler en romslig og elegant tre romsleilighet i den travle byen London. De henvendte seg til BoConcept for å kjøpe en ny sofa, men endte opp med en total "makeover" på den store stuen hvor de begge jobber fra, slapper av i og tilbringer tid sammen med venner i. 


Brødrene er ambisiøse og "clean-cut" forretningsmenn som kler seg i elegante dresser på jobb og i møter, men hjemmet dere, så vel som deres personlighet er absolutt avslappet med en vennlig holdning som får alle til å føle seg velkommen.

Combined working, living and dining room

Arbeidsrom, spisetue og stue kombinert i et rom

Bruk nøytrale farger som base

“Min favoritt er sofaen”

Interiør designer Antonio López González fant den perfekte match for Raslan brødrene med den store og komfortable Cenova sofaen.


Det mørkegrå og myke tekstiler fungere som en rolig base i det store rommet deres, samtidig som sofaen har plass til at alle vennene deres kan sitte der samtidig.

Se Cenova sofaen
Imola chair is an iconic chair by BoConcept

Morgenavisen leses

Dette er det perfekte stedet!

Chiva sofabord, funksjonelt sofabord med innebygd oppbevaring

Eddie: ”Min favoritt er stuebordet - jeg ønsket meg virkelig dette da vi så det"

Chiva stuebordet er meget funksjonelt med sitt innebygde oppbevaring. Oppbevar bladene dine, bøkene og andre ting ved siden av ditt avslappingssted i sofaen. Rask putt dem vekk igjen for å beholde rommet pent og ryddig.

Gå til Chiva stuebord

Brødrene er omringet av kule og nydelige bygninger i vakre Mayfair distriktet i London. En av disse bygningene har en spesiell plass i hjertene deres.


Født og oppvokst i Canada setter brødrene Sam og Eddie virkelig pris på den Canadiske ambassanden som ligger nærme hjemmet deres. De gleder seg spesielt over synet av denne nydelige bygningen som er dekket av Canadiske flagg.

Nyter utsikten

Great buildings in London, decorated by BoConcept

Vin shopping

En lidenskap for begge brødrene

Møt interiør designeren

Antonio López González

Antonio López er BoConcept’s talent bak de to brødrenes nye plass. Han er den typen interiør designer og innreder som elsker interaksjonen med kundene sine. Å se hvor lykkelige de er når de hygger seg med resultatet i leiligheten deres gir han en veldig god følelse. 

Antonio sørger for at uansett hvilke møbler du går for så matcher de både stilen din og hvordan du lever hverdagen din. Med Sam og Eddie trengte de å kunne slappe av i en stor og komfortabel sofa med plass til masse venner. Faktisk var det bare en sofa de kom for i utgangspunktet. De hadde spisebord, et teppe og noen store lamper de ønsket å beholde . Bortsett fra det var de åpne for å la seg inspirere. Antonio´s løsning med et nytt sofabord og en ikonisk lenestol gjorde virkelig deres mulitfunksjonelle rom komplett.

Finn din lokale interiør designer!
Customize your own sofa, interior decoration by BoConcept

Tilpasser den nye sofaen

Sammen fant de den perfekte match

Design i 3D

Planer og visjoner blir oppfyllt

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget