INTERIØR DESIGN SERVICE

BOOK IDAG

Vi er her for å hjelpe deg

En nyanse av fløyel. Formen på en stol. På et øyeblikk vet vi hva vi elsker. Å forstå hvordan å kombinere dem kan være mindre instinktivt. Heldigvis, kan vi hjelpe. Fra en full renovering til å finne den perfekte fargen for soverommet. Vår vennlige interiørdesignere vil lede deg til drømmeplassen din.

Slik fungerer den

no.01

Bli inspirert

I din lokale BoConcept butikk tilbyr vi masse inspirasjon, så vel som en prat om dine drømmer og dine krav til interiøret. Første steg er å besøke deg hjemme eller at du bringer plantegning og bilder til butikken slik at vi kan avdekke alle de essensielle detaljene i hjemmet ditt, og får en forståelse for smaken din og dine prioriteringer.

no.02

Design din egen plass

Enten du bor på 5 eller 500 km2, lager vi en tegning som gjør det meste ut av plassen din og inmplementerer drømmene dine. Vi møtes i butikken for å presentere vårt forslag for ditt nye interiør. Med 3D tegninger ser vi hvordan det ser ut hjemme hos deg og så går vi samtidig gjennom butikken for å få en følelse av uttrykket og kjenner på materialene og møblene vi har foreslått.

no.03

Making it happen

Når du er 100% fornøyd med din nye interiør plan setter vi det hele i bestilling. Og dersom du ønsker kan vi tilby levering og montering, mens du kan bare lene deg tilbake og glede deg over de nye møblene dine.

Vårt rom ville vært blekt og kjedelig om vi ikke hadde bedt om profesjonell hjelp

- Mari Kuwano

BOOK IDAG

*
*
*
*
*
*
*

Når du registrerer deg for BoConcept nyhetsbrev, godtar du å motta nyheter og informasjon om arrangementer via e-post fra BoConcept A/S og din foretrukne/nærmeste BoConcept- butikk.

Du kan når som helst tilbakekalle dette samtykket.

Les mer i våre retningslinjer for personvern → der vi beskriver hvordan vi behandler personopplysninger, lovgivning og mer.