Vi er her for å hjelpe

Interiør design service

Vi er her for å hjelpe deg

Book idag

Vi vet at ominnredning kan være en utfordring, men enten om du trenger hjelp til å designe et helt nytt hjem, eller bare er usikker på hvilken sofa du skal velge til et rom, er vi her for å hjelpe deg. Send oss en henvendelse og vi vil kontakte deg for å avtale tid og sted for et uforpliktende møte.

1. Bli inspirert:
I din lokale BoConcept butikk tilbyr vi masse inspirasjon, så vel som en prat om dine drømmer og dine krav til interiøret.

2. Finn den rette løsningen:
Neste steg er å besøke deg hjemme eller at du bringer plantegning og bilder til butikken slik at vi kan avdekke alle de essensielle detaljene i hjemmet ditt, og får en forståelse for smaken din og dine prioriteringer.

3. Design din egen plass:
Enten du bor på 5 eller 500 km2, lager vi en tegning som gjør det meste ut av plassen din og inmplementerer drømmene dine.

4. Den store avdukingen:
Vi møtes i butikken for å presentere vårt forslag for ditt nye interiør. Med 3D tegninger ser vi hvordan det ser ut hjemme hos deg og så går vi samtidig gjennom butikken for å få en følelse av uttrykket og kjenner på materialene og møblene vi har foreslått.

5. Making it happen:
Når du er 100% fornøyd med din nye interiør plan setter vi det hele i bestilling. Og dersom du ønsker kan vi tilby levering og montering, mens du kan bare lene deg tilbake og glede deg over de nye møblene dine.
*
*
*
*
*
*
*

Når du registrerer deg for BoConcept nyhetsbrev, godtar du å motta nyheter og informasjon om arrangementer via e-post fra BoConcept A/S og din foretrukne/nærmeste BoConcept- butikk.

Du kan når som helst tilbakekalle dette samtykket.

Les mer i våre retningslinjer for personvern der vi beskriver hvordan vi behandler personopplysninger, lovgivning og mer.

Flott ​​møbler får et hjem til å se flott ut. Men det skal talent til for å komponere det perfekte interiøret! Utforsk inspirerende saker og se motiverende løsninger fra våre interiørdesignere.

Utforsk Danmark, møt lokale kreative og berømte designere. Bli inspirert av detaljene fra kultur, design og lidenskap, for å finne det personlige uttrykket i hjemmet ditt. Ikke en plass bygget i fullkommenhet. Men et hjem skapt for å leve i. Fra vårt till ditt.