Book din interiør designer i dag

Vi vet at ominnredning og oppussing kan være utfordrende, men enten du trenger hjelp til å skape et helt nytt hjem eller ikke vet hvilken sofa du skal velge, vi er her for å hjelpe deg. Send oss en forespørsel og skriv når du foretrekker å bli kontaktet og vi vil kontakte deg, helt uforpliktende.

*
*
*
*
*
*
*
Hvilket eller hvilke rom er det du ønsker å gjøre noe med?
(Kun PDF og JPG filer)

1. Bli inspirert:
I din lokale BoConcept butikk tilbyr vi masse inspirasjon, så vel som en prat om dine drømmer og dine krav til interiøret.

2. Finn den rette løsningen:
Neste steg er å besøke deg hjemme eller at du bringer plantegning og bilder til butikken slik at vi kan avdekke alle de essensielle detaljene i hjemmet ditt, og får en forståelse for smaken din og dine prioriteringer.

3. Design din egen plass:
Enten du bor på 5 eller 500 km2, lager vi en tegning som gjør det meste ut av plassen din og inmplementerer drømmene dine.

4. Den store avdukingen:
Vi møtes i butikken for å presentere vårt forslag for ditt nye interiør. Med 3D tegninger ser vi hvordan det ser ut hjemme hos deg og så går vi samtidig gjennom butikken for å få en følelse av uttrykket og kjenner på materialene og møblene vi har foreslått.

5. Making it happen:
Når du er 100% fornøyd med din nye interiør plan setter vi det hele i bestilling. Og dersom du ønsker kan vi tilby levering og montering, mens du kan bare lene deg tilbake og glede deg over de nye møblene dine.

Fleksibel levering og montering
24 måneders garanti
Multifunksjonelt design
Spesiallaget