Vi er her for å hjelpe

Interiør design service

Vi er her for å hjelpe deg

Book idag

Vi vet at ominnredning kan være en utfordring, men enten om du trenger hjelp til å designe et helt nytt hjem, eller bare er usikker på hvilken sofa du skal velge til et rom, er vi her for å hjelpe deg. Send oss en henvendelse og vi vil kontakte deg for å avtale tid og sted for et uforpliktende møte.

1. Bli inspirert:
I din lokale BoConcept butikk tilbyr vi masse inspirasjon, så vel som en prat om dine drømmer og dine krav til interiøret.

2. Finn den rette løsningen:
Neste steg er å besøke deg hjemme eller at du bringer plantegning og bilder til butikken slik at vi kan avdekke alle de essensielle detaljene i hjemmet ditt, og får en forståelse for smaken din og dine prioriteringer.

3. Design din egen plass:
Enten du bor på 5 eller 500 km2, lager vi en tegning som gjør det meste ut av plassen din og inmplementerer drømmene dine.

4. Den store avdukingen:
Vi møtes i butikken for å presentere vårt forslag for ditt nye interiør. Med 3D tegninger ser vi hvordan det ser ut hjemme hos deg og så går vi samtidig gjennom butikken for å få en følelse av uttrykket og kjenner på materialene og møblene vi har foreslått.

5. Making it happen:
Når du er 100% fornøyd med din nye interiør plan setter vi det hele i bestilling. Og dersom du ønsker kan vi tilby levering og montering, mens du kan bare lene deg tilbake og glede deg over de nye møblene dine.
*
*
*
*
*
*
*

Når du registrerer deg for BoConcept nyhetsbrev, godtar du å motta nyheter og informasjon om arrangementer via e-post fra BoConcept A/S og din foretrukne/nærmeste BoConcept- butikk.

Du kan når som helst tilbakekalle dette samtykket.

Les mer i våre retningslinjer for personvern der vi beskriver hvordan vi behandler personopplysninger, lovgivning og mer.
Flott ​​møbler får et hjem til å se flott ut. Men det skal talent til for å komponere det perfekte interiøret! Utforsk inspirerende saker og se motiverende løsninger fra våre interiørdesignere.
Nå skjer det. Ditt øyeblikk. På hver side av 2018-katalogen er det en sjanse til å forandre livet ditt. Til å forvandle hjemmet ditt. Bla i 2018 katalogen her, og bli inspirert til å gripe øyeblikket. Ditt øyeblitt!