Book din interiør designer i dag

Vi vet at ominnredning og oppussing kan være utfordrende, men enten du trenger hjelp til å skape et helt nytt hjem eller ikke vet hvilken sofa du skal velge, vi er her for å hjelpe deg. Send oss en forespørsel og skriv når du foretrekker å bli kontaktet og vi vil kontakte deg, helt uforpliktende.

*
*
*
*
*
*
*
Hvilket eller hvilke rom er det du ønsker å gjøre noe med?
(Kun PDF og JPG filer)

1. Bli inspirert:
I din lokale BoConcept butikk tilbyr vi masse inspirasjon, så vel som en prat om dine drømmer og dine krav til interiøret.

2. Finn den rette løsningen:
Neste steg er å besøke deg hjemme eller at du bringer plantegning og bilder til butikken slik at vi kan avdekke alle de essensielle detaljene i hjemmet ditt, og får en forståelse for smaken din og dine prioriteringer.

3. Design din egen plass:
Enten du bor på 5 eller 500 km2, lager vi en tegning som gjør det meste ut av plassen din og inmplementerer drømmene dine.

4. Den store avdukingen:
Vi møtes i butikken for å presentere vårt forslag for ditt nye interiør. Med 3D tegninger ser vi hvordan det ser ut hjemme hos deg og så går vi samtidig gjennom butikken for å få en følelse av uttrykket og kjenner på materialene og møblene vi har foreslått.

5. Making it happen:
Når du er 100% fornøyd med din nye interiør plan setter vi det hele i bestilling. Og dersom du ønsker kan vi tilby levering og montering, mens du kan bare lene deg tilbake og glede deg over de nye møblene dine.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget