Design ditt eget veggsystem

Hva slags konsept tenker du på?

Kombiner våre tre veggsystemer og lag ditt eget personlige oppbevaringskonsept. Vi har tenkt på alt for å hjelpe deg å få organisert tingene dine. Hver eneste lille detalj har blitt nøye vurdert slik at du kan få et super funksjonelt design som er en fryd å se på. Alt ligger i detaljene!

Fronter for TV/Hi-Fi

Velg fronter som er optimalisert for oppbevaring av media enheter. Gjem høytalerne dine bak tekstilfronter som slipper lyden nydelig ut, eller velg dører som lar fjernkontrollene dine kommunisere med de elektroniske enehetene dine uten å måtte ha døren åpen.

Gjem dine elektroniske enheter

Perfekt oppbevaring for media enheter

Lugano veggsystemet er spesielt designet for organisering av dagens mange elektroniske enheter. Du kan ha alt du trenger å oppbevare, hvilke som helst typer "software", håndtere ledningene dine med innebygde kabelrenner og utskjæringer i bakpanelene - óg ha alt utstyret bak dører eller i skuffer slik at du kan konsentrere deg om å nyte god lyd og bra bilde.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå