Designet for solen

Det handler ikke bare om hagen din. Det handler om varme sommernetter med gode venner rundt ditt utendørs spisebord. Det handler om å slappe av i solen med en drink ved din side. Det handler om å leve i solen.Og det er din tid i solen. Med Adelaides utendørsmøbler har vi optimalisert det moderne designet med det beste materialet laget for uteplassen, noe som gjør den til en perfekt løsning for alle utendørsområder. Elba serien tar utendørs kafe området til balkongen din, eller gir skaper et perfekt lounge område i hagen. Vi lever for solen. La ditt uteområde også gjøre det.

Adelaide utendørs serien

Det er på tide å være ute

Adelaide utendørskollekjson tar vekk skille mellom utendørs- og innendørsmøbler. Den nydelige kontrasten mellom den hvite høytrykkslaminaten og det varme eukalyptus treet gir det identitet - skiller det fra de fleste utendørsmøblene. Absolutt helt perfekt for å skape en inne følelse på terrassen eller balkongen!Elba utendørs serien

Dette settet er noe du beholder

Introdusert i 2013, men fremdeles like populært. Elba serien er stilig og passer for alle med en urban stil og smak. Basert på høy kvalitet, og så godt som vedlikeholdsfrie materialer tilbys dette moderne settet som spisebord og spisestoler, som et kafé sett og som et lounge sett.

Stilig og lett - Elba

Det ser ut som innendørsmøbler - og det har mange av de samme fordelene. Den hvite bordplaten og det hvite setet trenger ikke noe vedlikehold i det hele tatt, og den nydelige gløden i eukalyptus treet er enkelt å holde. Adelaide utendørsmøbler gir en lett følelse - både estetisk og når det kommer til vedlikehold.

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.