Møt Harvard - en recliner for det 21.århundre

Len deg tilbake og strekk deg mot fremtiden

Vi introduserer Harvard reclineren

'Jeg hentet inspirasjon fra ulike design sett hos verderns bilbransje. Spesielt på fremskrittene som er gjort ved å prøve å skape en hybrid sportsbil - spennende styling kombinert med smart teknologi. På samme måte som disse konseptbiler er Harvard et eksempel på kombinasjonen av design, kvalitet og funksjonalitet for å skape et moderne produkt,' sier designer ARDE.

Møt designeren

Jeg tid

Av og til når presset fra hverdagslivet blir akkurat litt for mye, er alt du ønsker et trygt hjørne i din moderne verden. Et privat sted laget for kkun en ting - 'jeg tid'. Ingen forpliktelser.

Utforsk detaljene

Den luksuriøse Premium utgaven

Premium utgaven - tilgjengelig med elektrisk og batteridreven versjon - benytter seg av en innovativ besparelse av plass-mekanismer som holder formen slank og elegant. Seperate kontroller for ryggen og full strekk benstøtte er bygget inn i armen, sammen med en USB inngang som lader hva det måtte være du trenger å lade.

Se mer

Den elegante Essential utgaven

Essential utgaven har også recliner rygg, men opereres manuelt, og en seperat fotstøtte gjør det enkelt å strekke seg helt ut. Begge utgavene inkluderer en manuel justerbare hodestøtte og er tilgjengelig i hele BoConcept sitt utvalg bestående av mer enn 100 tekstiler og huder.

Se mer

Lyden av stillhet

Som de urbane menneskene veldige mane av oss er blitt, er vi er vant til alle de forskjellige lydene i byen. Vi jobber ofte lange dager og vi kjører fra ett møte til et annet. Vi trives med det, og vi ville ikke hatt det på noen annen måte. Men å leve i dette tempoet krever også personlig tid, egen tid. Nesten som en hellig tid. En tid i fullstendig stillhet. Den nye Harward relicliner gir en slik egen tid, en hellig tid, kun for deg. Når du skli ned i denne moderne lenestolen føles det nesten som om ørene og armlenene beskytte deg. Som om de kaster seg rundt deg slik at du kan slappe av og fokusere på å være deg. Uten tvil, Harvard recliner lenestolen er 100% egnet for det 21. århundre. 

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget