Designet av Henrik Pedersen

Den luksuriøse Hampton sofaen

Den modulære Hampton sofaen er et høydepunkt hva komfort angår - og komfort har aldri sett bedre ut. Med sitt moderne, romslige utseende og lave, brede seter, er Hampton sofaen en stilfull og rolig oase i det moderne hjem.

'Jeg ville det skulle være en stor, komfortabel sofa uten at den skulle se klumpete ut,' sier designer Henrik Pedersen. 'Den er solid, men den har reell energi og visuell effekt.' Inspirert av New Yorks skyline, har Henrik Pedersen skapt en dynamisk og urban design sofa.

 

Gå til Hamptons
En komfortable lounge sofa

Hamptons innovative justerbare ryggputer vil tilpasse seg enhver situasjon og gi sofa som er inndelt i seksjoner sitt dynamisk utseende. Mulighetene for innebygd lagring lar deg ha alt innen rekkevidde, noe som virkelig er med på å skape personlighet, noe som er bare ditt hvor du kan trekke seg tilbake i din egen stue.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå