Designet

Japansk estetikk, dansk funksjonalitet

fusion kolleksjonen er designed av nendo for BoConcept - et gledelig samarbeid mellom to store design kulturer. Den er inspirert av origami og ønsket om å fusjonere ulike elementer for å skape nye former. Resultatet? En unik kolleksjon med en perfekt blanding av dansk funksjonalitet, japansk estetikk og nendo´s talent for å legge til en leken vri som skaper små øyeblikk i hverdagen. Se filmen og lær mer.

fusion kolleksjonen inkluderer en sofa, en lenestol, et veggsystem, et stuebord og et bredt utvalg accessories.

Sjekk ut accessories

Møt designeren

Hva er nendo?

Det verdenskjente japanske designstudioet nendo tar navnet sitt fra det japanske ordet for modelleire - akkurat som deres distinktive design filosofi som handler om å forvandle dine interaksjoner med hverdagslige gjenstander til små øyeblikk som får deg til å smile.

Sjefsdesigner, Oki Sato sier følgende om samarbeidet, "Det er virkelig overraskende å se så mange likheter mellom dansk og japansk design. Som hvordan vi behandler naturlige materialer som tre og hud. Vi gjør vårt ytterste for å være så ærlige som mulig for å få dette autentiske, enkle uttrykke"

Ta meg til Oki Sato

fusion stolen

Skulpturelt utseende, fantastisk komfort

Dette er den nye fusion stolen fra nendo. Den er koselig og meget komfortabel med et unikt, skulpturelt - likevel enkelt design. Den er inspirert av den japanske kunsten origami og har funnet sin form fra kun en enkel overflate som er brettet til en 3D fasong. Det er nesten så den inviterer deg til å sette deg.

Vi feierer det individuelle - Design din egen
Ikke sikker på fargen? Ingen grunn til bekymring. Du kan få fusion stolen i mer enn 100 ulike tekstiler og huder. Så kom igjen og lag designet fullstendig til ditt eget.

Få mer detaljer

usion sofaen

Et design ikon er født

Den nye fusion sofaen er ikonisk og skulputrell. Den er estetisk med nydelige søm detaljer og enkle treben. De 4 putene som du arrangere som du vil reflekterer virkelig nendo´s inspirasjon om å blande det fullstendige med det ufullstendige, samt origamiens kunst - å snu og vende en kontinuerlig overflate til en variabel form.

Gjør den til din egen - Design din drømmesofa
Det er mer enn bare en sofa. Design din egen akkurat slik du vil ha den med mer enn 100 ulike tekstiler og huder å velge mellom. La deg imponere av hvordan en farge kan endre utseende fullstendig.

Få mer detaljer