Florence stolen

Med et unikt design og god komfort i tillegg, vil Florence stolen la gjestene bli sittende med bordet lenge. Den organiske formen er ikke bare et flott skue for øyet. Hver eneste form sikrer at Florence gir maksimal komfort.

Legg en naturlig touch til spisestuen din med Florence i eik eller valnøtt finer, ta den urbane fakoren opp et nivå med trendy sennepsgul eller slående grønn, eller gå for klassikerne i sort og hvitt.

Se nærmere på Florence

Komfort uten sidestykke
Hvert eneste kutt og hver eneste form på Florence stolen har blitt utformet for å passe kroppen din, og setter en ny standard for komfort.

Designer ARDE

"Mange stoler laget av formstøpt finér er ikke så behagelig å sitte i over lengre tid. Florence løser dette. Designet er organisk for å skape en stol som møter kroppen og for å legge til en leken kontrast når stolen er plassert i ytterst moderne interiør. "

Mens ARDE utformet Florence spisestolen, presset han grensene for hva som er mulig å gjøre med trykkstøpt finer, og skapte et virkelig behagelig sete som vil se flott ut i ethvert hjem.

Se mer av ARDE's designs