Velkommen til Copenhagen

Oppbevaring kan være en utfordring. Din bestemors porselen, din egen kolleksjon av vintage LP´er, bøker du har samlet opp gjennom årene - eller til og med oppskriftene dine og papirer fra i fjor - alles oppbevaringsbehov er forskjellige. Om du ønsker å ha det synlig eller gjemme det bort, eller om du innreder din første leilighet eller ditt drømmehjme, oppbaringsløsningen må fungere for deg. Det må være enkelt og det må gjøre deg glad. Copenhagen veggsystemet kan tilfredstille alle disse behovene og enda flere. Like funksjonelt og fleksibelt som det er flott, er Copenhagen perfekt for enhver form for oppbevaring.

Oppdag Copenhagen

Copenhagen living

Vi har alle disse tingene rundt oss, disse tingen vi trenger, men ikke ønsker å vise frem: det tykke teppet vi krøller oss under om vinteren, de uunværlige laderne, vasen du fikk av svigermor som du virkelig ikke liker. Og så har vi de tingene vi elsker å vise frem: det dyrbare familiebildet, bøkene som er first edition, den åh-så-kule vasen du kjøpte forrige uke. Ingen grunn til bekymring. Copenhagen veggsystemet er det ideelle tillegget til stuen for deg som ønsker å vise frem det du vil og gjemme bort det du vil. Med rene, enkle linjer og uendelige tilpasningsmuligheter kan Copenhagen tilpasses alle behov og alle rom.

Utforsk mulighetene

Et Copenhagen kontor

Med alle oppbevaringsmuligheter du kan tenke deg til hjemmekontoret er Copenhagen et stilig og ekstremt fleksibelt system. Et komfortabelt og hyggelig rom er viktig for at du skal være tilfreds på arbeidsplassen din, og med de uttallige mulighetene Copenhagen veggsystemet har kan du være sikker på at du kan bygge din perfekte match for deg og ditt kontor. En forlengelse av skrivebordet i samme materiale og samme enkle stilen gir et sammenhengende uttrykk, og du vil ikke lenger føle at du må lukke døren til hjemmekontoret ditt når gjestene kommer.

Explore Copenhagen

Copenhagen spisestue
Allsidig og funksjonelt, uten å gå på kompromiss med det vakre og den skandinaviske stilen - det er Copenhagen. Fullkomment både i styrke og finesse, er Copenhagen veggsystemet den perfekte bakgrunnen til både intime familiemåltider og overdådige middagsselskaper.

Spis i stil
Med Copenhagen veggsystemet som bakteppe kan virkelig Adelaide stolen skinne. Du kan matche den til fargene på Copenhagen som ton-i-ton og til og med bruke samme tre sort for en sammenhengende og koordinert følelse.