FOR STØRRE
TANKER.
LEN DEG TILBAKE.

Designet av Frans Schrofer

Athena recliner stolen

Designeren av Athena stolen, Frans Schrofer, ville skape noe helt nytt omkring recliner stolen. Jeg vil lage uventede former og gjøre uknovensjonelle tilnærminger, samtidig med funksjon og estetikk i bakhodet, så vel som ergonomi,' forklarer Frans.

Som et resultat er Athena en lett og moderne recliner stol med myke former som omfavner kroppen din og inviterer deg til å lene deg tilbake og slappe av. Athena's subtile avrundet form og lette uttrykk vil utfylle enhver stue uten å dominere den, og den kan tilpasses for å passe perfekt til din stil.

Utforsk Athena
Forestill deg Athena

Tenk deg en stol designet med utsøkt komfort i tankene. En stol som kan svinge og lenes tilbake, mens den samtidig gir perfekt støtte til rygg og nakke. En stol som inviterer deg til å strekke deg ut med sine myke, flytende linjer. Du forestiller deg Athena recliner stol - design og komfort samlet i en stol.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå