Adelaide

Adelaide er essensen om alt hva BoConcept handler om. Det er ikke bare en stol - men et virkelig konsept. Du kan leke med den og tilpasse den slik at det passer nøyaktig dine behov - men hva trenger du? En barstol med gasspatron? En kontorstol med svingfunksjon? Eller kanskje du er på jakt etter en stol til å ha utendørs?

Den er ikke bare komfortabel

Det er et konsept

Inspirert av buede formene på en Acorn, har Henrik Pedersen med Adelaide designet et nydelig og allsidig stol konsept. Det nyeste i Adelaide kolleksjonen, en full polstret stol med ben i espresso eik er den mest komfortable og luksuriøse versjonen så langt. Sett gjestene dine i dennes stolen og de vil ha store problemer med å forlate bordet. Klarer du ikke å bestemme deg for din personlige favoritt? Du trenger ikke velge én favoritt! Mix og match Adelaide stoler i ulike farger og skap et sterkt personlig uttrykk heller.

 
Egnet for utendørs bruk

Suitable for outdoor use

Ta Adelaide inn og ut. Ved å designe Adelaide med plastikk sete og ben i varmt eukalyptus tre eller rørformet stål kan du bruke Adelaide ute også. De er så godt som vedlikeholdsfrie og er perfekte for å skape den hjemmekoselig stemningen inne, på uteplassen din.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget