Adelaide

Adelaide er essensen om alt hva BoConcept handler om. Det er ikke bare en stol - men et virkelig konsept. Du kan leke med den og tilpasse den slik at det passer nøyaktig dine behov - men hva trenger du? En barstol med gasspatron? En kontorstol med svingfunksjon? Eller kanskje du er på jakt etter en stol til å ha utendørs?

Den er ikke bare komfortabel

Det er et konsept

Inspirert av buede formene på en Acorn, har Henrik Pedersen med Adelaide designet et nydelig og allsidig stol konsept. Det nyeste i Adelaide kolleksjonen, en full polstret stol med ben i espresso eik er den mest komfortable og luksuriøse versjonen så langt. Sett gjestene dine i dennes stolen og de vil ha store problemer med å forlate bordet. Klarer du ikke å bestemme deg for din personlige favoritt? Du trenger ikke velge én favoritt! Mix og match Adelaide stoler i ulike farger og skap et sterkt personlig uttrykk heller.

 
Egnet for utendørs bruk

Ta Adelaide inn og ut. Ved å designe Adelaide med plastikk sete og ben i varmt eukalyptus tre eller rørformet stål kan du bruke Adelaide ute også. De er så godt som vedlikeholdsfrie og er perfekte for å skape den hjemmekoselig stemningen inne, på uteplassen din.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå