Adelaide kolleksjonen

Vi feirer 65 år med dansk design

En komplett kolleksjon

Vi feirer 65 år med dansk design

For å markere BoConcept’s 65-årsjubileum har Adelaide koneseptet blitt utvidet til en komplett kolleksjon. Med en ny lounge sofa, en lenestol, et sofabord og en barstol et det nordiske uttrykket til Adelaide nå tilgjengelig for alle rom.

Vakkert fra alle vinkler og med stor komfort, er Adelaide lenestolen et elegant mesterverk. Slanke organiske linjer sikrer et lett og organisk utseende som inviterer deg til å sitte ned og nyte dansk design på sitt aller beste.

Adelaides sofabordet med sine organiske former er et opplagt valg sammen med Adelaide sofaen. Klassisk og enketl i enten lyst eller mørkt tre, er salongbordet et tidløst supplement til stuen.

Tilpass Adelaide

Gjør den til din

“Designet er rolig og selvsikkert. Det er behagelig å hvile øynene på, og har en naturlig form og et likeså naturlig uttrykk” forklarer Henrik Pedersen om Adelaide konseptet. Inspirert av formene på et ekorn har han designet et visuelt vakkert og allsidig konsept. Tilgjengelig i ulike materialer, tillater Adelaide kolleksjonen deg å tilpasse designet og gjøre det til ditt eget, og som Henrik Pedersen legger til“alle Adelaide møblene kan mikses og matches slik at alle kan skape sitt eget uttrykk”. 

Adelaide

Adelaide er essensen om alt hva BoConcept handler om. Det er ikke bare en stol - men et virkelig konsept. Du kan leke med den og tilpasse den slik at det passer nøyaktig dine behov - men hva trenger du? En barstol med gasspatron? En kontorstol med svingfunksjon? Eller kanskje du er på jakt etter en stol til å ha utendørs?

 

Egnet for utendørs bruk

Ta Adelaide inn og ut. Ved å designe Adelaide med plastikk sete og ben i varmt eukalyptus tre eller rørformet stål kan du bruke Adelaide ute også. De er så godt som vedlikeholdsfrie og er perfekte for å skape den hjemmekoselig stemningen inne, på uteplassen din.