Design Ikon no. 6

Milano bordet

Å være et BoConcept design ikon betyr å være et fullstendig stykke møbel. Det er det perfekte eksempelet på våre mange tiårs lange satsing på design, kvalitet og funksjonalitet. En global bestselger testet av deg. 

Intelligent design. Perfekte proporsjoner. Innovative detaljer. Bare tre av mange grunnene til at Milano bordet finnes i mer enn 143.000 hjem over hele verden. En ideell kombinasjon av skjønnhet og kvalitet, Milano bordet er et BoConcept design ikon. 

Få mer detaljer

Designeren av Milano bordet

Møt Morten Georgsen

Morten Georgsen ble født i 1958 i Danmark, og er utdannet Bachelor of Commerce fra Aarhus Universitet i 1982. Han er eier av Futhark - et design selskap lokalisert i Valencia, Spania - og har designet og utviklet veggsystemer og border for BoConcept siden 1992. Mortens designfilosofi er enkel: "Jeg prøver å flytte folk som normalt ikke ville kjøpe design i denne kategorien, ved å gjøre det tilgjengelig. Hva er vitsen med vakker design hvis den aldri får utbredt aksept."? Solgt til mer enn 143.000 kunder, Milano bordet er et perfekt eksempel på dette.

Lær mer