Design Ikon no. 6

Milano bordet

Å være et BoConcept design ikon betyr å være et fullstendig stykke møbel. Det er det perfekte eksempelet på våre mange tiårs lange satsing på design, kvalitet og funksjonalitet. En global bestselger testet av deg. 

Intelligent design. Perfekte proporsjoner. Innovative detaljer. Bare tre av mange grunnene til at Milano bordet finnes i mer enn 143.000 hjem over hele verden. En ideell kombinasjon av skjønnhet og kvalitet, Milano bordet er et BoConcept design ikon. 

Få mer detaljer

Designeren av Milano bordet

Møt Morten Georgsen

Morten Georgsen ble født i 1958 i Danmark, og er utdannet Bachelor of Commerce fra Aarhus Universitet i 1982. Han er eier av Futhark - et design selskap lokalisert i Valencia, Spania - og har designet og utviklet veggsystemer og border for BoConcept siden 1992. Mortens designfilosofi er enkel: "Jeg prøver å flytte folk som normalt ikke ville kjøpe design i denne kategorien, ved å gjøre det tilgjengelig. Hva er vitsen med vakker design hvis den aldri får utbredt aksept."? Solgt til mer enn 143.000 kunder, Milano bordet er et perfekt eksempel på dette.

Lær mer
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå