Design Ikon no. 1

Imola stolen

Å være et BoConcept design ikon betyr å være et fullstendig stykke møbel. Det er det perfekte eksempelet på vår mange tiårige lange satsing på design, kvalitet og funksjonalitet. En global bestselger testet av deg.

Ta en nærmere titt. Fra den elegant form til de grasiøse strøk fra sine kurver, er Imola inspirert av linjene i en tennisball og kombinert med høy kvalitets konstruksjon og materialer til sublime komfort. Det er derfor Imola tar med full rett sin plass som et BoConcept design ikon.

Få flere detaljer

Designeren bak Imola stolen

Møt Henrik Pedersen

Født i Danmark i 1967, Henrik Pedersen avsluttet sin utdannelse innen fashion design 1990, og seks år senere grunnla han sitt design selskap 365 °. Henriks lidenskap er design. Fra mote til produkt. Og veksle mellom kategorier er ikke et problem. Som han sier det, "når du har blitt utdannet i utformingen av hvilke som helst design, er det ganske lett å gjøre endringen. Den kreative tankegangen er den samme. Du trenger bare å endre din mentale verktøykasse". Vi har hatt gleden av å jobbe med Henrik siden 2007, og han er designeren bak flere av våre design ikon stoler.

Lær mer
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå