Design Ikon no. 7

Cupertino skrivebordet

Å være et BoConcept design ikon betyr å være et fullstendig stykke møbel. Det er det perfekte eksempelet på våre tiårige lange satsing på design, kvalitet og funksjonalitet. En global bestselger testet av deg.

Hvorfor er Cupertino et BoConcept design ikon? Fordi det er et fantastisk stykke arbeid. Fordi det er like funksjonell som det er vakker. Fordi det innovativt kombinerer arbeidsområde, lagring og lyd i et perfekt hjem kontorløsning. Derfor!

Få flere detaljer

Designeren av Cupertino skrivebordet

Møt Rene Hougaard

Designer Rene Hougaard kombinerer en mastergrad i arkitektur med mange års erfaring innen møbelindustrien. Med profesjonell kunnskap og en sterk lidenskap for å flytte grensene i bruk av materialer, ny teknologi og produksjonsprosesser, skaper Rene design som ikke bare er vakkert, men gir maksimal verdi for brukeren. Cupertino skrivebord er et perfekt eksempel på dette.

Lær mer
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå