Design Ikon no. 4

Adelaide stolen

Å være et BoConcept design ikon betyr å være et fullstendig stykke møbel. Det er det perfekte eksempelet på vår mange tiårige lange satsing på design, kvalitet og funksjonalitet. En global bestselger testet av deg.

Kurver, komfort og karakter. Adelaide har alt! Kurver inspirert av formen på en eikenøtt. Komfort som et resultat av høy kvalitet, design, konstruksjon og materialer. Karakter fra nesten en endeløs rekke tilpasningsmuligheter. Et virkelig allsidig stykke design, Adelaide stolen tar med full rett sin plass som et BoConcept design ikon.

Få mer detaljer

Designeren bak Adelaide stolen

Møt Henrik Pedersen

Født i Danmark i 1967, Henrik Pedersen avsluttet sin utdannelse innen fashion design 1990, og seks år senere grunnla han sitt design selskap 365 °. Henriks lidenskap er design. Fra mote til produkt. Og veksle mellom kategorier er ikke et problem. Som han sier det, "når du har blitt utdannet i utformingen av hvilke som helst design, er det ganske lett å gjøre endringen. Den kreative tankegangen er den samme. Du trenger bare å endre din mentale verktøykasse". Vi har hatt gleden av å jobbe med Henrik siden 2007, og han er designeren bak flere av våre ikoniske stoler.

Lær mer