Kreativt sted

Tilpasning betyr noe

Din verden, dine møbler

Verden dreier seg om deg, og ikke om kjedelige, standardiserte møbler. Gjør møblene dine til dine egne. Sørg for at møblene passer til din verden! Har du et lite hjem? Velg intelligent design som gjør det mest ut av plassen du har. Eller et stort trekantet hus? Ikke noe problem, personliggjør møblene slik at de passer perfekt. Hos BoConcept velger du design, størrelse, form, farge og materiale.

En personlig touch

Tilpassing er svært nært vårt hjerte og konsept. Vi elsker interiørdesign og gjennom lidenskap og utholdenhet, lager vi møbeldesign som passer til din personlige livsstil. Vårt konsept handler alt om deg, din verden og din spennende, personlige smak. Så begynn å designe, optimalisere, kombinere og tilpasse - vi er klare!

Gjør det til ditt

Med BoConcept kjøper du ikke bare "off-the-shelf" møbler. Her får du sjansen til å tilpasse det slik at det passer din smak og din livsstil. Følg disse enkle trinnene og kom i gang med din egen interiørløsning, enten du velger en ny sofa eller skaper en ny spisestue.

Trinn 1
Stilvalg


Trinn 1 handler om å finne formen og stilen du liker. Hvis det er en sofa du ser etter, sjekk sofa oversikten. Enten den er buet eller rett, har skarpe linjer eller myke former - her er oversikten over sofaer som passer til enhver moderne smak. Velg ditt favorittdesign - kanskje det er Osaka kolleksjonen - og du er klar til neste trinn. Hvis du er ute etter en spisestue, er det samme prosess; gå til oversiktssiden, velg din favoritt kolleksjon og begynn å gjøre den til din egen.

Trinn 2
Mål og størrelse


Du har funnet kolleksjonen, og nå er det på tide å finne ut størrelsen som passer deg, din familie og ditt rom. En stor familie og begrenset plass trenger ikke å være en utfordring. Når du er i tvil, ta kontakt med en BoConcept Interiør Designer. Falt du for en sofa med sjeselong? Velg den og sjekk produktdetaljer for å finne alle relevante mål. Har du det? Flott, da er du klar trinn 3 hvor du finner flotte materialer og spennende farger.

Trinn 3
Materialer og tekstiler


Enten du nå er på din favoritt spisestol eller sofa side, er oppgaven like. Det er tid for farger og overflater. Begynn å leke med og optimalisere designet for å tilpasse det til din egen personlige stil. Ønsker å kjenne på kvalitet på hudene våre - besøk en butikk og få førstehånds-erfaring sammen med veiledning fra våre dyktige interiørdesignere.

La oss komme i gang

Den personlige stilen betyr noe

Fra grå til rød, fra tre til metallisk, fra liten til stor... Vi vet at valgene kan være overveldende! Våre Interiør Designere har laget spennende rom, prosjekter og stiltips for å inspirere og hjelpe deg tilpasse møbler som matcher din personlige stil.

 

 

Bli inspirert