Bli inspirert

Design katalogen

 

Massevis av interiør inspirasjon, tips og trender

Få din katalog gratis her

Bruk ideene og inspirasjonen fra hele katalogen til å gjøre huset ditt om til et hjem. Et hjem som gjør at du smiler når du går inn døren. Bla i katalogen her eller bestill din katalog gratis under og ble inspirert av vakre bilder og må-ha designs. Velkommen hjem. 


Send inn din bestilling nå og motta design katalogen om bare noen få dager. Mens du venter, hvorfor ikke sjekke ut online katalogen.

LES NÅ

Bestill gratis katalog

 

*
*
*
*
*
*

Når du registrerer deg for BoConcept nyhetsbrev, godtar du å motta nyheter og informasjon om arrangementer via e-post fra BoConcept A/S og din foretrukne/nærmeste BoConcept- butikk.

Du kan når som helst tilbakekalle dette samtykket.

Les mer i våre retningslinjer for personvern der vi beskriver hvordan vi behandler personopplysninger, lovgivning og mer.
Se. Ta på. Sitt ned. Len deg tilbake. Kom og besøk oss i butikkene våre, ta på materialene, prøv ut alle møblene og la våre dyktige selgere hjelpe deg med å finne de riktige møbler for deg.
Å gjøre et hus om til et hjem krever en inspirert innsats. Se ideer, tips og løsninger, og få inspirasjonen som trengs for å transformere hjemmet ditt.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget