Hampton

Hampton puff

Hampton

Hampton puff

Med sitt lave, myke og hverdagslige utseende, har Hampton puff virkelig fått tildelt det perfekte utseende. Fest den til Hampton sofa for å skape en sjeselong eller bruk den frittstående som sofabord eller kanskje som en sitteplass ved vinduet.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
9 299,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 40 cm
  Bredde: 107 cm
  Dybde: 107 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 80% polyester 20% bomull
  Ben/base: stål
  Ramme: Heltre furu, sponplater, kryssfiner, 37 kg/m3 HR skum
  Sete: 35 kg/m3 CA HR skum, pocket fjører, vatt
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  441001002226165
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Justerbar hodestøtte
  Den manuelt justerbare nakkestøtten sikrer ikke bare individuell komfort, men gir også et lekent utseende.
 • Seteputer
  Sitteputene er laget av et spesielt to-lags skum på toppen av pocket-fjærer. Dette gjør at putene holder formen, reduserer rynker og sikrer et mykt og komfortabelt utseende.
 • Oppbevaringsløsninger
  Oppbevar bøker, blader og lignende i den integrerte oppbevaringsløsningen som er i armlenene og fotskammelen.
 • Dybde og støtte
  Totaldybden på setet er 107 cm som gjør den bred nok til å sove på. For å sikre optimal støtte til tross for dette dype sitteområdet, er en ryggpute og en liten pute, tilgjengelige i samme stoffer og skinn.
 • Søm og detaljer
  Du finner vakre sømdetaljer, som korssting på ryggputene. Skinnversjonen har flere deler og sømmer enn stoffversjonen, noe som gir en annen stil, avhengig av materialvalget ditt.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

41DEDCDF-515E-466C-839D-E706211CF4C5

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E