Håndtering og emballasje

Alle våre platemøbler er pakket nøye etter våre transportkrav. Alle produkter har beskyttelse på overflate og på kanter som består av skum og utvidet polysterene (EPS) og er blitt testet mot støt o.l, dette for å hindre at produktet blir skadet hvis det mistes eller får et støt i sin originale emballasje. Det er ekstra innhold i begge ender av emballasjen slik at de kan stå på høykant. På ekstra lange pakker finnes det et symbol som viser hvilken vei den må stå. Hvis esken inneholder spesielt skjøre elementer, angis det med et symbol på esken hvordan den skal håndteres.

All vår emballasje tåler små mengder regn men er ikke vanntette. Emballasjen gir deg også muligheten til å oppbevare pakken utendørs i garasje eller bod i inntil 6 måneder i temperaturer mellom -20 og +40 grader Celsius, så lenge du passer på at emballasjen ikke blir våt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå