Kvalitet

Møbelproduksjon er en del av vår arv. Mer enn 60 års erfaring og fagkunnskap gir uvurderlige fordeler for vårt produksjonsanlegg i Danmark, samt for vårt tette samarbeid med globale leverandører. Vi har valgt å jobbe med noen få leverandører, som deler vår forpliktelse når det gjelder høy kvalitet. På denne måten har vi kontroll over produksjonsprosessen, slik at vi kan tilby deg kvalitet i alle ledd av prosessen.

Vi tror at vi oppnår høy kvalitet ved å være konsekvente og dedikerte i jobben - ikke gjennom tilfeldigheter. Et omfattende kvalitetssikringsprogram basert på ISO 9000-standarden og vår egen produksjonserfaring har blitt implementert med alle leverandørene våre. Vi har egne kvalitetssikrende teknikere som alltid jobber sammen med leverandørene. De sørger både for at våre detaljerte retningslinjer følges gjennom hele produksjonsprosessen, og for at sluttproduktene kontrolleres før de forlater fabrikken.

Alle våre møbler er laget av høykvalitetskomponenter og produseres i henhold til våre strenge krav om funksjonalitet og pris. For å oppnå dette fokuserer vi på å finne balansen mellom nøye utvalgte materialer, vakker design og funksjonell enkelhet.

Tremøbler

De fleste av våres platemøbler, inkludert reoler, bord og sengerammer, har finèroverflate. Finèr er, i likhet med tre, et naturlig materiale. Det betyr at overflaten vil ha fargevariasjoner. Og det er nettopp dette som gir tremøbler et personlig og unikt preg.

Glass

De fleste av våre glassbord er laget av herdet glass for økt sikkerhet. De fargede glassplatene har konsistente farger. Alle kanter har høykvalitetsfinish.

Metall komponenter

De fleste av våre metallkomponenter er av den aller høyeste metallkvalitet for å sikre et minimalt innhold av urenheter. Det gir en glatt overflate som er rustbestandig.

Stoppmøbler

Vårt mål er at hvert eneste møbel vi produserer, skal by på det ypperste innen sittekomfort. Derfor benytter vi hovedsaklig HR-skum i våre seteputer. HR-skum har en svært stabil struktur, noe som sikrer optimal komfort og lang levetid. Våre ryggputer er kanalsydde slik at putens form bevares og høy slitestyrke sikres. Vær oppmerksom på at en ny sofa krever en 'innkjøringsperiode'. Putenes fyllstoff trenger tid på å 'sette seg', men vil etter en kort stund føles myke og komfortable.

Et grunnprinsipp i vår produksjon er å utelukkende bruke slitesterke materialer som sikrer en lengst mulig produktlevetid. Det samme gjelder for valg av treverk - vi bruker hovedsaklig harde tresorter, spesielt til komponenter der styrke og stabilitet er avgjørende. Alle våre polstrede produkter leveres med høykvalitetsskum som gir både myke og avrundede hjørner og kanter. Dette reduserer slitasjen på møbeltrekkene og gir lang levetid.

Hud og stoffer

Vi foretar en nøye utvelgelse av hud og stoffer med utgangspunkt i det enkelte produkts design og funksjon. Ved bestilling av flere møbler i samme ordre, kan vi garantere at det ikke vil forekomme fargeavvik på møblene. Vårt eneste krav er at alle enkeltmøblene bestilles samtidig.

Hud og stoffer strekkes ved bruk. For å oppnå best mulig komfort, kan ikke møbeltrekk være for stramtsittende. Derfor kan det oppstå noe rynkedannelse, men dette gir bare sofaen eller stolen et mer personlig preg.

Alle våre møbler gjennomgår tester ved internasjonalt anerkjente og akkrediterte institusjoner.

Vi bruker hud av tre graderinger:

  • korrigert hud som har blitt behandlet for å gi et mer enhetlig utseende. Overflaten har en fin struktur og er glatt og myk å ta på. Enkelt å rengjøre og vedlikeholde.
  • semianilin hud er kun korrigert litt, slik at det meste av den naturlige huden og særpreget fortsatt er synlig. Huden har en eksklusiv følelse og gir maksimal sittekomfort. Ettersom tiden går vil semianilin hud få en vakker patina som tilfører møbelet ekstra karakter. Denne typen hud kreer litt mer vedlikehold enn korrigert hud.
  • anilin hud er BoConcepts mest eksklusive hud. Huden fremstår som urørt og alle kjennetegn er synlige. Hudens naturlige mykhet bevares for å sikre luksuriøs sittekomfort. Med årene blir anilin hud enda vakrere, og tilfører sofaen eller stolen særpreg. Denne huden krever vedlikehold før og under bruk for å beskytte den mot sollys og søl.

Vi anbefaler at du alltid bruker BoConcepts vedlikeholdsprosukter som passer til hudtypen eller stofftypen.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget